Witam mam taki problemik,gdy atakuje mnie jakieś stworzenie ekran robi się czarny!
Miałem tak, gdy atakował mnie kot To nie jest błąd moda tylko tak jest w grze ( tak sądzę )
No tak ale jak tu się bronić? Nie można jakoś tego zlikwidować?
Dokładnie tak, jak napisał @qwert - taki urok tej gry. Kilka razy mnie to sponiewierało - np. przy zadaniu z psiakiem w Dolinie Mroku. Rada - wejść na coś, na co nie wlezą koty i naparzać do skutku. Granatami można, tyle, że trzeba mieć sporo apteczek i nie rzucać za blisko siebie.
Miałem tak, gdy atakował mnie kot
To nie jest błąd moda tylko tak jest w grze ( tak sądzę )
W tym modzie występuje kot-bajun i być może on powoduje zasypianie i dlatego robi się czarno przed oczami.
Jest wielki i silny, pazurami może zniszczyć każdy pancerz. Nucąc melodię powoduje senność wśród ludzi. Jego imię pochodzi od rosyjskiego słowa баюкать, które oznacza usypiać
Zwróćcie uwagę co dzieje się w godzinie strachu. Totalny chaos. Tak ma być. To Zona po katastrofie. Mrok :devil: .
Zwróćcie uwagę co dzieje się w godzinie strachu. Totalny chaos. Tak ma być. To Zona po katastrofie. Mrok :devil: .
Ano. Jeden z niewielu modów, który może nieźle wystraszyć - właśnie dzięki Godzinie Mroku. Tu też przydaje się wejście gdzieś wysoko, gdzie nie wlezą stwory, i ważne, by się nie ruszać, bo dwa kroki - i spawnują się obok, albo wręcz pod tobą.
“Godzinka” na bagnach była prawie bez przerwy - ja to załatwiłem tak, że poruszałem się wyłącznie biegiem, a za mną orszak zombich… Nie miałem siły tego tępić. A do kotów nauczyłem się nie podchodzić - tylko dystans i celownik optyczny. Jak słyszę kota to uciekam.