Yandeks, ale jak tam się zarzuca? Po ile mega jednorazowo można? Tam coś napisano, że hosting przeniesiony na uCoz. Nawet nie wiem gdzie, co i jak.
Mógł bym ci to zuploadowac przy moim uploadzie to będzie 10 minut, tylko co ci to da ? Musisz mieć płytę w napędzie by odpalić grę.
Czyli lipa z mojego pomysłu. Może tą jego zjechaną płytę weźmie do odpalenia, warto spróbować. @czernobyl, czy ta Twoja płyta nadaje się do włożenia w napęd? Widać ją w systemie jako w napędzie?
Plyta jest widoczna ale niestety nie czyta jej komputer. Jezeli kopia to obraz dysku to po zamontowaniu jej w wirtualnym napedzie da sie odpalic gre.
Więc można spróbować. Za parę minut, będę miał zrzuconą grę na Sendspace.pl, to podam ci linki i zassiesz. Napiszesz później, jak poszło Ci z odpaleniem gry. Jest to cala gra, w wersji 1.0.0.0 i z dwoma patchami (osobno, do zainstalowania), patch 0.1 i patch 0.3 i sądzę, że powinna zatrybić ta Twoja płytka.
To czekam na linka na pw. Dam potem znac.
Ja mam dwie kopie u siebie na kompie. Z tego co wiem ktoś z forum mi wysyłał i nie jestem nawet pewny czy to nie jesteś Ty Czarnobyl. Ja mam oryginał i to premierową wersję ale raczej jej nie odstąpię. Żal mi nawet płyty wyciągać. Ale mam gdzieś drugą wersję. Zwykłą. Jak znajdę to odeślę za darmo.