Powinność: Filozofia wojny

Słuchaj, ppaweł2. Mod pobiera się bez żadnych problemów. Używam przeglądarki Chrome. Poczytaj ten temat http://www.stalkerteam.pl/topic/2455-problemy/ a jeśli to nie pomoże napisz o problemie do administratora Portalsa.

Witam wszystkich, niestety mam podobny problem ze znaleźeniem Blasku Księżyca, musiałem go opylić na początku gry a teraz nigdzie nie mogę go znaleźć, proszę o podpowiedz, pozdrawiam. bolo

Podeślij jakiś swój ostatni zapis, najlepiej z baru, by nie trzeba było biegać za daleko. Dopiszę ci ten artefakt do oferty Barmana. Jakbyś chciał sam szukać, to Blaski Księżyca można znaleźć w okolicach anomalii Elektra. Najlepiej jest szukać w nocy.Dziwnym trafem w dzień znikają.Zapis możesz przesłać na maila kobal@interia.eu albo wstawić bezpośrednio tu na forum do pobrania.

Dzięki za podpowiedz, znalazłem, ciupę dalej, hejka.

Mam problem, wywala mnie zaraz na początku kiedy podchodzę do żołnierza(tego co mnie informuje że ktoś mnie szuka). ps. Wywala mnie bez bugtrapa [EDIT] Wiem, wiem znalazłem już ten temat

Dla statystyki informuję, że przeszedłem A-FW prawie bez problemów. Kilka wylotów na pulpit, w sytuacjach, gdy poszedłem nie w tą stronę, gdzie “przewidywała” gra. Informacja w logu i wgranie sava rozwiązywało problem. Nie zaliczyłem tylko zadania “Wściekłość”. Po odnalezieniu martwych turystów i zlikwidowaniu bandytów na ATP, nie było zaliczenia, możliwe że dlatego, bo wśród zabitych nie było Kowcura. Robiłem to dwa razy. Zaraz po otrzymaniu wiadomości na Wysypisku i drugi raz, przy kolejnym pobycie na Kordonie. Przewodnik nie podejmował tej kwestii. Ale to nie istotne. Mod trochę inny, bo zamiast sobie oczyszczać drogę kulami, unikamy walki. Lubiących strzelanki, nie zachwyci. No i ta przebieżka po CEA2, tuda-siuda bez akcji ( trzech snajperów na dachach, żadna trudność ). A że, jestem w modach początkującym, przeszedłem całego dla ciekawości. Nowe dla mnie lokacje, mogą się przydać w innych modach :thumbsup: .

Mam problem z pobraniem moda… dochodzi mi pobierania do 20% i wyskakuje komunikat i błędzie pobierania.. ktoś coś może na to poradzić ewentualnie wrzucić moda gdzie indziej?

Wszystko działa. Pobrałem całość bez problemu.

Mi nadal nie działa… No cóż popróbuje na innych kompach może tam pójdzie.

Niestety u mnie nie działa. Pobieranie dochodzi do 20-30% procent i koniec. Mógłby ktoś to wrzucić gdzieś indziej i podesłać na PW link?

Niestety próbowałem na trzech różnych kompach. Na żadnym nie da się pobrać tego pliku. Proszę o wrzucenie go na inny serwer. Gdyż widocznie ten nie działa.

Kobal, czy oferta wysyłania na Twój e-mail save’ów w celu uzyskania wszystkich artów dla Żwawego jest nadal aktualna? :slight_smile:

Kobal ci nie odpisze. Opuścił to forum już spory czas temu, wyprzedzam pytanie - Nie wiem, a raczej wątpię aby wrócił. 

Rozumiem, ale nie ma jakiegoś normalnego sposobu, aby załatwić tą misję? Nawet jak ustawię sobie nieśmiertelność i wejdę do podziemii to zadanie będzie działać, czy naprawdę trza latać za artami? :confused:

Chyba popełniłem jakiś fabularny błąd. Znalazłem fleszkę dla numeru X, dałem tamtemu do skopiowania, po chwili powiedziałem, żeby ją zachował dla Hakera, ale po namyśle ją zabrałem. Wracam do numeru X, a tam pojawia się Morc i trafiam do celi z Lisem, uwalniam się i spotykam Słowaka, idę na przejście i gadam z Pancerem, jadę do CEA 2 na wskazane spotkanie z Bergerem, po chwili zabijają go szczury. Berger martwy, niby koniec gry, idę do CEA 1, gadam z Jarosławskinem i nic, a według poradnika winienem spotkać Słowaka. :confused:

Witam,mam takie pytanko czy dało by się przenieść broń,M1000 szerszeń z poszukiwaczy do powinność filozofia wojny?Jak tak to co trzeba zrobić,najlepiej przypisać ją jakiemuś handlarzowi,

Mam pytanie, którym klawiszem uruchamia się silnik w ciężarówce?

@Agrael  Dzięki

Wchodzisz w opcje/sterowanie, będziesz miał opcję włącz  która jest nie przypisana. Przypisujesz na przykład T, potem wchodzisz do ciężarówki czy tam jakiegoś samochodu i klikasz nowo przypisany klawisz po czym silnik się zapala. 

1 polubienie

Mam taki problem otóż dotychczas SoC bez płytki chodził dałem moda i żebrze o płyte proszę o pomoc

https://yadi.sk/d/AvMWpcdRccSwE - pobierz paczkę, wybierz wersję patcha na jakim grasz, skopiuj  plik XR_3DA.exe   z tej paczki, i wklej do katalogu “bin” w katalogu gry ze zgodą na zamianę plików. Teraz masz obsługę 4Gb w grze plus no dvd.

Stalker_Duma: http://www.gamecopyworld.com/games/pc_stalker_shadow_of_chernobyl.shtml

Tamże np. no dvd do podstawek i alfy, trajnery, multi i sejfy do każdej wersji.

:slight_smile:

Witam,

Jeśli kogoś denerwuje bardzo głośna muzyka w menu a nie można zmniejszyć jej głośności w opcjach ponieważ niestety tracimy wtedy resztę muzyki w grze to wrzucam przerobione mp3 z głośnością ustawioną na 25%. Wystarczy wgrać i już nie będzie wkurzać a i jednocześnie możemy delektować się muzyką w grze.

Ścieżka: F:GamesSTALKER Shadow of chernobyl2gamedatasoundsmusic

link: https://onedrive.live.com/redir?resid=929f65f5435d71e4!45941&authkey=!AHoKV1_n-JR9-Uw&ithint=file%2czip

Pozdrawiam

thx