Mam pytanie odnośnie wyjścia z Kordonu do innych lokalizacji najlepiej do Wysypiska, mam tam zadanie a przejścia nie ma z Kordonu do Wysypiska tam gdzie było w Cieniu Czarnobyla i Czyste Niebo, proszę o wskazówki jak opuścić Kordon
Przejście jest na Północnym posterunku.
Zobacz od 10.30 min.
https://www.youtube.com/watch?v=dP9FNNNjnQw&list=PLZRUQfA3zUxB61TEmCmjv44W5_pR8zSqS&index=2
Ale pierwszy musi przejść Dimon. Jakie zadania wcześniej trzeba zrobić aby on szedł z nami, już po tylu latach wywietrzały mi z głowy.
PODBICIE TEMATU.
Czy u kogoś w “archiwnych” zasobach, przechowały się czity @Yurek, a szczególnie ten ze zwiększonym udźwigiem i nie pękającym plecakiem?
Jeśli tak, to o wstawienie ich na nowo.
Hej wszystkim słuchajcie ogrywam Powrót Szramy cz 1,problem jest taki,że zamiast normalnych tekstur broni np ak 74 mam jakieś pół tekstury artefaktów pancerzy itp.Wszystkie patche są jeśli o to chodzi próbowałam już na wszystkich ustawieniach graficznych. Dodaję screena może cos ktos poradzi bo sie gubię w tym co mam brać do slotów xD i jest to denerwujące pozdrawiam :3
[XR_3DA 2022-11-10 19-30-51-42.bmp](< base_url >/applications/core/interface/file/attachment.php?id=86127&key=a9ed2ed087b2943ef71342fb5be8e860)
Prawdopodobnie, masz źle dopasowaną rozdzielczość ekranu. Spróbuj na rozdzielczościach zbliżonych do 3x4, bez wzgledu na to jaki masz monitor.
Niestety dalej to samo bez zmian.
Wygląda to na ‘przesunięcie’ albo zmiany w pliku ui_icon_equipment względem koordynatów z ltx’ów . Na ‘pierwszy strzał’ to spróbuj wstawić ten drugi:
[ui_icon_equipment.dds](< base_url >/applications/core/interface/file/attachment.php?id=86153&key=500033819a5e4f35d77a9cb5c6970cc0) to jest plik z repack’a SL i względem polonizacji to ma inne koordynaty ikonek item’ów
ten poniżej:
[ui_icon_equipment.dds](< base_url >/applications/core/interface/file/attachment.php?id=86154&key=ca8dc5e65c6ce5bb53fc2355ec1d647f) to jest plik z patch’a 3 i wygląda na ‘kompatybilny’ ze spolszczeniem.
Daj znać co wyjdzie.
po e. ścieżka gamedata\textures\ui
Sama podmianka tego pliku to Ci nie pomoże, niestety. Tutaj to mod, chociaż stareńki, to ‘uciekł do przodu’ polonizacji/adaptacji. Bazując na repack’u od Serega_Lus i tej wersji spolszczenia do tego repack’a w jego temacie.
albo od razu bierz się za Powrót Szramy 2 bo w nim jest część 1 i 2 razem i pykniesz sobie całość historii za jednym podejściem.
< base_url >/applications/core/interface/index.html