Problem na bagnach.

_Expression : fatal error Function : xrServer::Process\_update File : E:stalkerpatch\_1\_0004xr\_3daxrGamexrServer\_process\_update.cpp Line : 37 Description : \<no expression\> Arguments : Beer from the creator of 'O\_ACTOR '_

Chodzi o mod Solianka.

Pojawia się ten wpis w “xray-u”, po zawiśnięciu gry, na Bagnach, w zadaniu od Wasylego, “Przynieść cudowną maść”. Po rozmowie z Kałmukiem i po pokonaniu około połowy drogi do punktu gdzie jest ta maść, zawisa mi gra. Próbowałem wyjść i wejść dziesiątki razy, zawsze to samo. Nie zwisa przy pierwszym wejściu na Bagna. Ma ktoś na to lekarstwo, bo ja widzę, że nie poradzę sobie z tym.

[Komunikat w Soliance i zwisanie gry. Jest to podejście po maść w zadaniu od Kałmuka (1).txt](< base_url >/applications/core/interface/file/attachment.php?id=310)

Na Bagnach czasami trzeba było przejść na oświetlenie statyczne, spróbuj zacząć od sejwa sprzed rozmowy z Kałmukiem

Na rosyjskich stronach sugerują,że to nie jest błąd moda a podstawki. A w podstawce występuje jak się gra na cracku. Takie wewnętrzne zabezpieczenie. Więc zrób rachunek sumienia.

Zadam głupie pytanie..masz na sobie piwo z X-18…jeżeli tak załaduj zapis zanim wszedłeś na Bagna… wywal je i powtórz drogę…

To nie jest sprawa piwa z X18. Ten błąd występuje też w TS2 i czystym stalku, gdzie żadnego piwa nie ma. Poza tym piwo z X18 to zdaje się było beer_a