To czekamy na testy i kolejne spolszczenie naszego forum.
Co trzeba zrobić żeby zagrać w spolonizowany SGM dla CS? Bo jakoś nie mogę znaleźć.
Polonizacja jest w fazie testów, poczekać na dodanie do pobieralni albo napisz do Yurka.
Dlatego spytałem tutaj na PW zawsze sie czas znajdzie http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/lol.gif
Mamy komplet SGM spolonizowany ten krótki czas i możemy grać w każdego sigeriusa po polsku.
Ten mod coś zmienia w wojnie frakcji do powiem tak z Bagien wyszedłem i tam ładnie CS zajmował pozycje a dalej ktoś sprawdzał?? Jeżeli działa wojna to się potem dołączę do Wolności i napykam Powinności, a jak nie chodzi to nie robię nic.
Zmienia dużo w wojnie frakcji, ale nie radzę Ci zaczynać wojny z Powinnością, czy Wolnością - będziesz ich fabularnie potrzebował No chyba, ze idziesz już do CEA i wszystko Ci już jedno
Mozna całkowicie wybić Renegatów i Bandytów oraz wojsko i co za tym idzie zająć całkowcie Bagna, Wysypisko i Kordon.
O widzisz tego nie wiedziałem można zrobić o tym zapis w 1 poście może ? U mnie Bandyci, Wojskowi i Renegaci to wspomnienie brałbym się za Powinność ale się wstrzymam.
Każdy w Zonie może robić, co mu się podoba A jeżeli będzie zmuszony dwa razy moda przechodzić, to nastepnym razem pomyśli jak go palec na spuście będzie swędział
Pokaż jakiegoś screena jak to wygląda.A przed tym poeksperymentuj z rozdzielczościami ekranu.Chodzi mi po głowie że ten mod nie lubił panoramy.
Nie przepraszaj tylko ją popraw.Mod jest pod patcha 1.5.10. Zrzut ekranu robi się naciskając w czasie gry klawisz F10 lub F12.Możesz to sprawdzić w ustawieniach sterowania.Zrzuty zapisują się na dysku C w dokumentach publicznych w katalogu STCS / screenshots.Ale pzrede wszystkim zmień patcha.
Mam dla Was dobrą wiadomość
Dziś razem z Kobalem zakończyliśmy tłumaczenie SGM do Czystego Nieba.
Urwał nać! Chciałem se pograć w Fallouta a tu znów do Zony trza się wybrać :@
Witam mam pewien problem, otóż po uratowaniu kopacza Wasi pojawia mi się komunikat od lidera kopaczy, że mam się z nim spotkać i mogę go znaleźć na wysypisku, nie mogę go znaleźć nigdzie. Przetrząsnąłem całe wysypisko i nic.. na mini mapce też nie pokazuje się gdzie go można znaleźć. próbowałem metody z zapisywaniem i wczytywaniem, nic nie pomogło, także wyjście poza lokacje i powrót nic nie daje..
O ile pamiętam to chodzi o uzyskanie przepustki do Doliny Mroku.Szef kopaczy siedzi na pięterku w tym białym rozwalonym budynku naprzeciwko hangaru.To ten gość który daje questy.Np na odzyskanie kasy gdzie wpadamy w pułapkę bandytów i na odbicie stalkerów z obozu koncentracyjnego.O ile pamiętam to trzeba od niego kupić jakąś cholernie drogą apteczkę i po tym pojawiają się nowe opcje dialogowe.
Chodzi Ci o pchli targ? Bo tam to żadnego gościa nie mam, oprócz bankiera i wolności..
No, właśnie Pchli Targ.A skąd ci się tam Wolność wzięła? Chmm , a stalkerów z parkingu już uwolniłeś? Obawiam się że będziesz się musiał cofnąć z zapisami do momentu jak na Pchlim Targu byli stalkerzy.Zrobić ich zadania , uzyskać przejście do DM a potem możesz robić sobie wojne frakcji.Spróbuj przejść jeszcze w okolice przejścia z Wysypiska do Doliny Mroku.powinien tam być posterunek Wolności.Dowódca nie będzie cię chciał przepuścić bez przepustki, ale może w wypadku jak szef stalkerów zapewne nie żyje, to inaczej gra to rozwiąże.Może dostaniesz jakiś znacznik albo co.
stalkerów uwolniłem ale przed dostaniem zadania, więc się chyba troszkę pośpieszyłem a w dolinie mroku byłem, no i otworzyli do mnie ogień. no nic dzięki za podpowiedź
Wcześniejsze uwolnienie stalkerów nie ma nic do rzeczy. Po prostu od razu się przechodzi do kolejnego dialogu, tylko jest konieczne do uzyskania przepustki.
Może odbiłeś Pchli Targ od Stalkerów z Wolnością, było takie zadanie dodatkowe jak tak zrobiłeś to może już po balu.
dlaczego spoilery nie działają