Sigerous Mod 3.10 CS

To czekamy na testy i kolejne spolszczenie naszego forum.

Co trzeba zrobić żeby zagrać w spolonizowany SGM dla CS? Bo jakoś nie mogę znaleźć.

Polonizacja jest w fazie testów, poczekać na dodanie do pobieralni albo napisz do Yurka.

Dlatego spytałem tutaj na PW zawsze sie czas znajdzie http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/lol.gif

Mamy komplet SGM spolonizowany ten krótki czas i możemy grać w każdego sigeriusa po polsku.

Ten mod coś zmienia w wojnie frakcji do powiem tak z Bagien wyszedłem i tam ładnie CS zajmował pozycje a dalej ktoś sprawdzał?? Jeżeli działa wojna to się potem dołączę do Wolności i napykam Powinności, a jak nie chodzi to nie robię nic.

Zmienia dużo w wojnie frakcji, ale nie radzę Ci zaczynać wojny z Powinnością, czy Wolnością - będziesz ich fabularnie potrzebował :wink: No chyba, ze idziesz już do CEA i wszystko Ci już jedno :stuck_out_tongue: Mozna całkowicie wybić Renegatów i Bandytów oraz wojsko i co za tym idzie zająć całkowcie Bagna, Wysypisko i Kordon.

O widzisz tego nie wiedziałem można zrobić o tym zapis w 1 poście może ? U mnie Bandyci, Wojskowi i Renegaci to wspomnienie brałbym się za Powinność ale się wstrzymam.

Każdy w Zonie może robić, co mu się podoba :wink: A jeżeli będzie zmuszony dwa razy moda przechodzić, to nastepnym razem pomyśli jak go palec na spuście będzie swędział :stuck_out_tongue:

Pokaż jakiegoś screena jak to wygląda.A przed tym poeksperymentuj z rozdzielczościami ekranu.Chodzi mi po głowie że ten mod nie lubił panoramy.

Nie przepraszaj tylko ją popraw.Mod jest pod patcha 1.5.10. Zrzut ekranu robi się naciskając w czasie gry klawisz F10 lub F12.Możesz to sprawdzić w ustawieniach sterowania.Zrzuty zapisują się na dysku C w dokumentach publicznych w katalogu STCS / screenshots.Ale pzrede wszystkim zmień patcha.

Mam dla Was dobrą wiadomość :smiley:

Dziś razem z Kobalem zakończyliśmy tłumaczenie SGM do Czystego Nieba.

Urwał nać! Chciałem se pograć w Fallouta a tu znów do Zony trza się wybrać :@

Witam mam pewien problem, otóż po uratowaniu kopacza Wasi pojawia mi się komunikat od lidera kopaczy, że mam się z nim spotkać i mogę go znaleźć na wysypisku, nie mogę go znaleźć nigdzie. Przetrząsnąłem całe wysypisko i nic.. na mini mapce też nie pokazuje się gdzie go można znaleźć. próbowałem metody z zapisywaniem i wczytywaniem, nic nie pomogło, także wyjście poza lokacje i powrót nic nie daje..

O ile pamiętam to chodzi o uzyskanie przepustki do Doliny Mroku.Szef kopaczy siedzi na pięterku w tym białym rozwalonym budynku naprzeciwko hangaru.To ten gość który daje questy.Np na odzyskanie kasy gdzie wpadamy w pułapkę bandytów i na odbicie stalkerów z obozu koncentracyjnego.O ile pamiętam to trzeba od niego kupić jakąś cholernie drogą apteczkę i po tym pojawiają się nowe opcje dialogowe.

Chodzi Ci o pchli targ? Bo tam to żadnego gościa nie mam, oprócz bankiera i wolności..

No, właśnie Pchli Targ.A skąd ci się tam Wolność wzięła? Chmm , a stalkerów z parkingu już uwolniłeś? Obawiam się że będziesz się musiał cofnąć z zapisami do momentu jak na Pchlim Targu byli stalkerzy.Zrobić ich zadania , uzyskać przejście do DM a potem możesz robić sobie wojne frakcji.Spróbuj przejść jeszcze w okolice przejścia z Wysypiska do Doliny Mroku.powinien tam być posterunek Wolności.Dowódca nie będzie cię chciał przepuścić bez przepustki, ale może w wypadku jak szef stalkerów zapewne nie żyje, to inaczej gra to rozwiąże.Może dostaniesz jakiś znacznik albo co.

stalkerów uwolniłem ale przed dostaniem zadania, więc się chyba troszkę pośpieszyłem :slight_smile: a w dolinie mroku byłem, no i otworzyli do mnie ogień. no nic dzięki za podpowiedź :slight_smile:

Wcześniejsze uwolnienie stalkerów nie ma nic do rzeczy. Po prostu od razu się przechodzi do kolejnego dialogu, tylko jest konieczne do uzyskania przepustki.

Może odbiłeś Pchli Targ od Stalkerów z Wolnością, było takie zadanie dodatkowe jak tak zrobiłeś to może już po balu.

dlaczego spoilery nie działają