Chciałbym prosić o radę, mianowicie wywala mi taki błąd
_FATAL ERROR [error]Exp[b][/b]ression : fatal error [error]Function : CScriptEngine::lua\_error [error]File : E:priquelsourcesenginexrServerEntitiesscript\_engine.cpp [error]Line : 180 [error]Description : \<no exp[b][/b]ression\> [error]Arguments : LUA error: ... clear skygamedatascriptsbind\_anomaly\_zone.script:75: attempt to index local 'art' (a nil value)_
Nadmienię tylko że moda pobierałem 2 razy i tak samo przeinstalowałem i co bym nie robił to na lokalizacji Jantar przy pierwszej obronie bunkra przed zadaniem “porozmawiać z Sacharowem” zwiecha.
To problem podstawki a nie moda. Spróbuj wczytać zapis z poprzedniej lokacji i jeszcze raz wejść na Jantar. Czyste Niebo pewnie z CD Action? Może też przeinstalować podstawkę. Ewentualnie jest jeden trick, ale naprawdę nie wiem czy zagra. Pytanie czy rzeczony pliczek będzie w gamedacie moda. Trzeba odnaleźć plik “bind_anomaly_zone.script” i usunąć z niego taką sekcję
Oczywiście kopia bezpieczeństwa danego pliku przed operacją, zakladając że w ogóle będzie w gamedacie moda. Jeśli nie to trzeba by rozpakowywać pliki podstawki.
Witam Dzięki kobal za podpowiedż ,tylko tak na Jantar wchodziłem kilka razy i z zapisów tez wcześniejszych,CS mam od lat i nie z CD Action. Dzisiaj przeinstalowałem wszystko czyli CS+SMG(oczywiście wedle instrukcji),wsadziłam swoje sejwy usuwając 2 ostatnie(tak na wszelki wypadek gdyby były skopane) i zapodałem grę. Ruszyło pogadałem z Sacharowem,wybiłem mutanty w tunelu i jak wracam do bunkra-zamknięte- same zombi-tłukę zombi to wtedy znowu wywala. Ale połaziłem po innych lokalizacja,kilka zadań pobocznych,wróciłem na Jantar i o dziwo idę dalej. Pozdrawiam
Witam proszę o rozwiązanie chyba banalnego problemu niemniej dla mnie nie do rozwiązania - brak mi w klawiszologii (opcje/sterowanie) funkcji “niskie przykucnięcie” ; nie jest to problem podstawki bo brak pojawił się po uruchomieniu moda. Pozdrawiam
Mam gorącą prośbę. Czy ktoś może gdzieś upnąć samo spolszczenie no mi net coś podpadł i mam słabą prędkość ściągania, chodzi i konfigi i skrypty. Z góry dzięki.
Save tutaj nic nie dał, było to samo za każdym razem, ale dzięki różnemu czasowi wystąpienia błędu udało mi się przejść szybko i skończyłem dziś mod i jestem zadowolony z niego
W zaleceniach instalacyjnych, audiofixa należny zainstalować przed patchem 1.5.10. A jeśli gra jest już od razu na tym patchu, to co z tym audiofixem, wgrywać czy pominąć?
Ja mam wersję z CDA i nie wiem czy jest ten patch “wbudowany”. SGM CS skończyłem bez problemu prócz tego błędu co wyżej podałem. /// A ja mam pytanie. U kogo może ulepszyć artefakty do 3-go. poziomu? Mam do 2-go. oraz do 1-go. a gdzie ulepszymy do 3-cio.?
Audiofix powoduje tylko dopasowanie poziomu głośności polskiego lektora do ogólnego poziomu głośności gry. Nic poza tym… Jeżeli więc poziom głośności lektora macie OK, to jest zaimplementowany.
Mam problem z modem. Dostałem zadanie aby dostać się do Doliny Mroku. Aby się tam dostać potrzebna jest przepustka. Zdobyłem przepustkę i muszę teraz pogadać z dowódcą placówki w Dolinie Mroku. Problem w tym że dowódcy nie ma tzn jest czerwony znacznik w tym miejscu, jest posterunek Wolności, ale nie ma tegoż dowódcy. Rozmawiałem z wszystkimi żołnierzami na posterunku ale żaden z nich nie ma opcji dialogowej związanej z tym zadaniem. Proszę o pomoc. Przy okazji witam to mój pierwszy post
Po zainstalowaniu Moda nie widać u mnie niczego w ekwipunku, ekwipunku innych stalkerów oraz u handlarzy. Tylko jak coś leży, to widać normlanie. Co jest?