Sigerous Mod 3.10 CS

O! A ja tu żadnego errorloga nie wkleiłem? Trzeba to poprawić;)

@1911-sprawdż jaką masz wersję gry .Z tego co pamiętam trzeba tylko spolszczoną gamedate wrzucić do folderu z gra .Spróbuj instalacji od nowa.

Mam problem z zadaniem "Zwróć przedmiot: karabin szturmowy członka “Powinności” w Agropromie. Mam lokalizację karabinu w PDA a nie mogę go znależć. Pomocy!

Witam u mnie jak u kolegi jedrek tez wola o oryginalny dvd choc mam oryginalną gre.Dzieje sie tak po skopiowaniu gamedaty pomocy!!!

Normalka, też teraz gram w tego moda i czasami to mam. Uruchamiaj z autostartu płyty nie ze skrótu na pulpicie. Czasem nawet podczas uruchamiania z płyty wywala ten błąd ale ponowne uruchomienie pomaga. To jest wina cudownych zabezpieczeń tej wersji stalkera. Grę też mam oczywiście oryginalną.

Ale się kolega zamaskował:) Tak na marginesie, jak się dostać do schowka przy moście w północno-zachodnim rogu mapy?

post-1068-0-67228700-1418726017.jpg

To na Zatonie? Na moście i pod nim jest kilka schowków. Musisz podać o który chodzi. Jak to skrzynia na samochodzie, to potrzebne klucze. Chyba są tam, gdzie były w podstawce. Albo jeden jest w jaskini z kontrolerem.

Dzięki kondotier. Chodziło mi o most na bagnach. Już nieważne, znalazłem:)

I jeszcze jedno, początek Limańska:

FATAL ERROR   [error]Expression   : vertex || show_restrictions(m_object) [error]Function   : CPatrolPathManager::select_point [error]File   : E:priquelsourcesenginexrGamepatrol_path_manager.cpp [error]Line   : 155 [error]Description : any vertex in patrol path [lim_smart_terrain_1_spec_1_walk] is inaccessible for object [lim_csky_soldier14019]   stack trace:  

Wiem że minęło już wiele lat ale czy ktoś mógłby zrobić świeży upload moda w wersji polskiej ?

No przyjaciele krótko i jasno: Jakie są możliwości spania, bo śpiwora ani łóżek nie widziałem(chyba że ślepy jestem), a grać na antysenie troszkę ciężko.

Kobal znalazł prawdopodobne rozwiązanie.Musisz zażyć białą butelkę z krzyżem taką jaką daje sidor na początku.Napisz czy podziałało.

Dobra znalazłem problem to tylko wprowadzony utrudniacz i wystarczy wyłączyć uzależnienie od suplementów diety i działa wszystko normalnie

Witam, chciałem zapytać czy można połączyć Sigerous MOD z The faction wars ? Tzn czy można grać na obu zainstalowanych jednocześnie?

Nie można

To tak. Zainstalowałem sobie SGM dla CS generalnie wszystko oprócz auto fixa z punktu 2, bo link wygasł. Wczoraj gra mi się odpaliła choć z problemami, a dziś wyskakuje mi, że aplikacja nie została poprawnie włączona i zostanie zamknięta. Log jest pusty.

Stąd możesz pobrać ten audiofix

https://mega.nz/#!71BTzapa!_wmdivpQUoODLy4GMgcULYLbEA1K0_J_9ERMwgwABcQ

1 polubienie

Jeśli mogę zasugerować to wstaw to do 1 posta do instalacji SGM dla CS, bo tam jak mówiłem zdechł ten link.

Tam też wstawiłem.

2 polubienia

Git i dzięki działa.

I to jest najważniejsze, że działa

Czyli jednak chomikowanie plików na komputerze czasami się przydaje

Skoro problem rozwiązany, to temat do zamknięcia