Może spróbuj tak, stwórz folder gamedata, a w nim zrób folder scripts i skopiuj z jakiegoś moda plik task_objects i zmień rozszerzenie pliku scripts na .bat i wklej do folderu scripts. Nie wiem tylko, czy w nazwie pliku dać jeszcze te resztę, co podaje Twój error z wylotu. Próba nie zaszkodzi.
Hm… Sorry ale raz piszesz bat raz bak… Zmiana rozszerzenia pliku task_objects na każdy inny nie ma sensu a zmiana na bak (bo myślę, że o to Ci chodziło) spowoduje, że mod nie będzie tego pliku widział. Więc i tak mod będzie odczytywał ten plik z paczek db w folderze patches i resources więc po co to robić?.
masz rację z tym .bat, to moje przeoczenie. Tak mi przyszło do głowy, aby to doradzić. Nie wiedziałem, że to nie przyniesie pożytku. Może jakiś patch jest tam potrzebny, lub jest niepotrzebnie wgrany?
Na razie gra i to najważniejsze A jeśli chodzi o CS to w ogóle jest dziwnie zbudowany całkiem inaczej
niż SoC czy ZP co ogranicza możliwości “naprawy” moda. Zobaczymy co będzie dalej
Witam wszystkich pomocników jestem przed Limańskiem, jak na razie gra śmiga, reinstal 2 krotny nie robię szybkich zapisów, krzaczenia coraz mniej, a nawet rzeknę w ogóle :)))), wyodrębniłem też pliki do gemdata i zebrałem złom z całej zony.
To Czyste Niebo już takie jest. Ja na 3 komputerach nie miałem ŻADNEGO wylotu (nie licząc modów oczywiście), a jedni to problem za problemem mają, no magia