To co tutaj wrzuciłeś to stara wersja Inferno były nowsze wersje, ale linki zaginęły w głębinach internetu. A Inferno II (kontynuacja moda) upadła (śledziłem tego moda bo był naprawdę świetny) twórca moda zaginął i nie odzywa się od roku.
Wszystko już poprawiłem i wstawiłem. A co do INFERNO 2…niestety, mod rzeczywiście upadł i go nie ujrzymy a szkoda bo był bardzo ciekawy..szczególnie podobało mi się PDA. Oto link dla ciekawskich na youtube.
Gram w nią i niestety mam problem, a mianowicie nie mogę podejść do Woronina, by pobrać zadanie bo wylatuję na pulpit…cztery razy to mnie spotkało…w logach pokazuje na dwa pliki tj. 001B:014F105B xrLUA.dll, 001B:04F6185A xrGame.dll…co tu można zrobić…
Kiedyś, dawno temu grałem w moda ABC Inferno i też miałem problemy z gen. Woroninem. Wtedy pomogło mi to: 1. W pliku gamedatascriptsabc.script w linii 3627 - zamienić: if fac == “dol” then fac_npc = ban[math.random(5)] na if fac == “dol” then fac_npc = dol[math.random(5)] 2. Do pliku gamedatascriptsbar_dialogs.script wkleić ten text (najlepiej na samym końcu): function dont_have_rg6(first_speaker, second_speaker) return first_speaker:object(“wpn_rg-6”) == nil or not has_alife_info(“mil_svoboda_rg6_gain”)
Jest to najnowsza przeróbka w/w moda od 3vtiger i jest w wersji beta więc możliwe są wyloty, język rosyjski, w skład wchodzi - abc inferno, spełniacz życzeń(nie wiem co to jest, może spałner?) oraz paczka broni od w/w Moonlight1986.
Co zwróciło moja uwagę w tej wersji moda:
Pełno nowej i w wielu wersjach broni, pancerzy, masek, poruszamy się po lokacjach poprzez portale - bez ograniczeń oraz jeśli znajdziemy super jakiś tam artefakt to tworzymy własne portale, można być na Czausie i z niego się wrócić bez wnikania w fabułę, nóż, kusza, kasa z trupów, wszystko zrobione in plus dla graczy oraz!!! “Czarny bełt”, Super Gauß, Fn2000, Vintorez, G36, LR300 и Czaser - jako tzw. “Broń radioaktywna” ?!
Ogólnie tak “na oko” jest ze sto większych pozytywnych dla graczy zmian w modzie, pobrałem i zagram.
Mógłby mi ktos napisać, jak w tym modzie wyłączyć ataki (przykładowo) Najemników na teren Powinnosci?
Przeglądałem plik db.scipt (można w nim zmienić pare rzeczy np. po zmianie “off” na “on” przy odpowiednim zdaniu, można było dołączyć do jakiejs frakcji), ale nie znalazłem tam zdania odpowiadającego za wyłączenie wojny frakcji. Proszę bardzo o pomoc.
Witam. Czy ktoś łaskawie podpowie łopatologicznie jak w tym modzie wstawić polskie litery, bo dialogi są po polsku a litery angielskie,Nic nie daje podmiana pol z ang w pliku localization.itl.Pozdrawiam.
ten mod, to porzucona przez jego autora staroć. A nasz kolega vidkunsen miał okres, kiedy uszczęśliwiał nas takimi starociami.
Jeśli chcesz zagrać w moda, który tylko trochę zmienia fabułę podstawki, albo wcale, a nastawiony jest na zmiany graficzne i dodanie nowych broni, to jest ich sporo. Będziesz miał w czym wybierać.