Agressor Reshade + nowe tekstury dla Anomaly 1.5.1

Tytuł Oryginalny : Agressor Rehade (Updated)
Platforma : Anomaly 1.5.1
Data Premiery : 12 Lutego 2021
Autor : Awene

Opis:

Spoiler

Reshade inspirowany EFT, poprawiający kolory, oświetlenie, dodający nowe efekty. Paczka zawiera także opcjonalne, lepsze tekstury trawy, gruntu oraz wprowadza zmiany pogody. 

Screeny:

Spoiler

Instalacja:

Spoiler

Pliki z folderu bin przenieść do folderu o tej samej nazwie w głównym katalogu gry. Opcjonalnie można zainstalować pozostałe dodatki do folderu gamedata.

Porady:

Spoiler
  1. Reshade można skonfigurować w trakcie gry w oknie, po naciśnięciu klawisza Home.
  2. Jeśli wnętrza budynków wydają się zbyt ciemne można zwiększyć wartość  r2_sun_lumscale_amb.
  3. Aby zwiększyć jasność na zewnątrz można zwiększyć wartość r2_sun_lumscale oraz  r2_sun_lumscale_hemi.

Kompatybilność:

Spoiler
  • Instalacja Reshade z zewnętrznego źródła nie jest konieczna. Mod zawiera wszystkie niezbędne pliki, aby działać samodzielnie.
  • Paczka niekompatybilna z Michiko’s Weather Revamp, a także z innymi paczkami Reshade.
  • Opcjonalne tekstury będą nadpisywać (lub same zostaną nadpisane) mody zmieniające tekstury otoczenia. 
  • W przypadku instalacji Agressor Reshade razem z _ Enhanced Shaders _ należy używać wersji non-bpr  tego drugiego lub ustawić:  r__color_grading 0.0, 0.0, 0.0 ,  r2_gloss_factor 0.001 oraz  r2_gloss_min 0.5.

Linki do pobrania:

Spoiler

Mod DB

Panowie pobrałem tego moda ale w nim folderu  bin wcale nie ma o co tu chodzi??

sobie przeczytaj instalacje na stronie moda i po kłopocie. Masz pliki moda wrzucić do folderu bin. Jak uruchomić też jest opisane.

1 polubienie

image.png.a0ffd141b4a0614e1514430d506eca49.png 

Zawartość folderu “ReShade” wrzucasz do Bin. I tyle

Ok dzieki,rozkminiłem,widocznie kolega coś poknocił pisząć mi wcześniej wiadomość.