Anomalia obok andżeli

Mam problem z Andzela dosłownie mam taki błąd jak na filmie od 11:45, wiadomo czy muszę od nowa całą lokacje przechodzić, czy można to jakoś usunąć?

https://www.youtube.com/watch?v=nDbtpDa7620

dawno grałem to nie pamiętam ale czy są w tym modzie są emisje? Jak są to prześpij się do czasu emisji i zobacz czy po niej anomalia nie zniknęła. W niektórych modach co emisja zmienia się położenie anomalii.

1 polubienie

Od początku gry nie było ani jednej emisji, więc na pewno w modzie ich nie ma, no nic po prostu zostawie tego questa w spokoju.

a jeszcze takie coś, jak z nią pogadasz i ona ruszy to odbiegnij gdzieś dalej od niej o ile zdążysz i czy ona wtedy jakoś nie przejdzie. Tak jak się robiło np w OP 2.0? Żeby nie iść za npc np Kostią żeby nie uruchamiało się Alife i inni się z nim nie strzelali. Tylko nie wiem czy to był myk tylko z tym żeby npce na mapie się nie “włączali” czy też na takie inne rzeczy typu przechodzenie przez anomalię też to działa?

A wyjście z lokacji i ponowne wejście nie zmienia położenia anomalii? Sprawdzałeś?

Jakby co to zostaw sobie zapis z przed rozmowy z Andżelą, może coś innego ktoś mądrzejszy wykombinuje.

Wychodzenie z lokacji nic nie dało, a ta ‘‘ucieczka’’ jest niewykonalna za mało czasu jest od jej przejścia w anomalie do mojej ‘‘bezpiecznej strefy’’.

no to niestety chyba tylko to ci zostaje co pisałeś albo olanie tego zadania o ile jest poboczne albo cofnięcie się w zapisie przed pierwsze wejście do Doliny Mroku i od razu po przejściu przebieżka w tamto miejsce i sprawdzenie czy tym razem nie ma tam jakiejś anomali. 

1 polubienie