Ap-pro.ru

Często bywam na tym forum, bo sporo tam ciekawych rzeczy i nowe mody. Ale do rzeczy. Dzisiaj wchodząc na to forum dostałem wiadomość od ich administracji, że dostałem medal (rosjanie lubią medale) za bycie 5 lat na forum. Z niczym się to nie wiąże i nic nie kosztuje, ale jest przyjemne.

Może by u nas wprowadzić coś takiego? Nie koniecznie w formie medalu, ale jakieś wyróżnienie “starych” forumowiczów.

Myślę że jest to możliwe. Teraz priorytetem jest porządek z rublami ale to jest następne w kolejce.

2 polubienia

Znalazłem taki stary temat. Może by zainteresować się tym pomysłem na nowo ? 

Każdy użytkownik dostałby w nagrodę medal. 2 lata członkostwa, 5 i 10. W tym miejscu na profilu jest sporo wolnego miejsca na taki medal : 
55.png.adf581234874ab6c28e402f060d78e15.png

Druga sprawa to taka, że przydałby się nam grafik na forum. Dodam dzisiaj ogłoszenie. Grafiki można by było wykorzystać w różnych celach. Wczoraj zalazłem nawet chętnego. 

3 polubienia

Jest coś takiego jak libeconomy i jest to super ale teraz jest płatnę. Sprawdzę ile to kosztuje to może się użyje. Druga możliwość to podłączenie tego do nowego skryptu synchronizacyjnego - sprawdzę jak IPB to obsługuję.

2 polubienia

Skoro mogły by być i medale, to również można by było użyć artefaktów. Na sigerous.ru na przykład są wręczane - poniżej przykład:

12.JPG.692e46befabaabfffe1d26858aa8db0d.JPG

Jestem jak najbardziej za. 
Takie artefakty można by było powiązać z naszymi rublami. Np. kupić kompas jako ozdoba profilu za 3000 wirtualnych rubli. 

Poczekajmy na . On najlepiej zna się na sprawach technicznych  

To ja będę szukał “bogatego sponsora” żeby mi arty kupował tylko muszę lepszego bardziej zachęcającego awatara ustawić.

1 polubienie