Tak sobie odpaliłem na chwilę bo chciałem zobaczyć jak modzik wygląda. Może mi się wydaje ale trochę zdań tak jakby dziwnie wygląda, może brakuje im trochę szlifu? Pewnie część z dosłownego tłumaczenia z rosyjskiego. A może mi się tylko wydaje? Jakby co to możecie zerknąć w spoiler , możliwe, że ja tylko mam takie dziwne wrażenie?
Spoiler
Pojawiła się wczesna wersja (beta) spolszczenia do modyfikacji .
Wszelkie znalezione błędy prosimy zgłaszać w tym temacie. Screeny powyżej czterech powinny być umieszczane w spoilerze.
Super, łapcie takie drobnostki bo widać sporo pominąłem.
Nie chcę spoilerować, ale Sektor mocno wyróżniał się na tle reszty |…bo coś tam coś tam…|. I takie zwroty jak “lepiej jest się przebiec” ma świadczyć o tym że i tak wykonuje powierzone zadania, choć nie zawsze musi nadstawiać karku.
Mogę zaspoilerować, że są 2 Easter Eggi. Przynajmniej znalazłem w tekstach.
Niestety rozczarowujące z mojej strony jest to, że autorzy przygotowali 2x więcej tekstu niż to było w grze oraz mocno je porozrzucali w plikach…
W spolszczeniu Pijawka została przetłumaczona jako Krwiopijca. Zastanawiałem się nad tym, czy to zgłosić, ale biorąc pod uwagę to, że sama fabuła/niektóre lokacje są dość ''unikatowe", to myślę, że można pozostać przy Krwiopijcy. Powiedziałbym, że dodaje to pewnej… Wyjątkowości temu modzikowi
no też moda przeszedłem, ostatnie rzeczy, które rzuciły mi się w oczy są w paczce jeśli chcesz możesz zerknąć. Już obrazków tu nie wrzucam bo nie ma sensu. Też trochę tego co wyżej odnośnie Swiadomości-Z itp.