Witam mam problem z ukończeniem misji z poszukiwaniem stalkera imieniem sroka. Zawsze kiedy próbuję powiadomić Gonte gra wywala mi do pulpitu. Wyświetlając komunikat “program X-Ray 1.6 Engine Przestał działać” skanowałem grę w poszukiwaniu błędów jednak system nic nie wychwytuje co robić? Dodam że grę zakupiłem za pośrednictwem sklepu gog i gram w to teraz na steamie
Spoiler
Spoiler
[xray_mateusz.log](< base_url >/applications/core/interface/file/attachment.php?id=68775&key=814abc13c48760c173900a976b46677d)
To zależy od tego czy będziesz wstawiał cały log, czy tylko Fatal Error, bo czasem on sam wystarczy.
Zobacz w logu - znajdziesz go tam, gdzie są zapisy i zrzuty, w katalogu logs. To ten na samej górze. Otwórz go jakimś edytorem i zobacz, czy na samym dole nie masz informacji Fatal Error. Jeśli taka jest, to ją skopiuj i wklej do wpisu, albo do spojlera, albo do okna wywołanego tym przyciskiem </> .
Jak nie będzie Fatal, to skopiuj plik .logs na pulpit i następnie dodaj do wpisu. Od tego masz pod oknem wpisu znak spinacza. Kliknij w dodaj pliki… i przenieś plik do wpisu.
Jeśli podałem jakieś treści które znasz, to z powodu Twojego krótkiego pobytu na forum, no i tego pytania jak podać loga.
I podaj na wszelki wypadek, skąd masz podstawkę. Płytka, Steam lub GOG.