Problem z prawidłowym wyświetlaniem na ekranie czasem występuje na starszych komputerach. Znika jeżeli ustawimy co najmniej średnie ustawienia, ale nie zawsze nasz komp to “uciągnie”. Sami możemy sobie z tym poradzić , a lekarstwem jest program Paint.NET.
Wchodzimy w gamedatatexturesui i otwieramy w Paint.NET plik dds, który źle się wyświetla np. ui_actor_loadgame_screen.dds i na pasku u góry wybieramy zakładkę - Efekty > Fotografia > Wyostrzenie i zmieniamy wartość np. o 1. Zapisujemy i gotowe. Oczywiście można dokonać dowolnych zmian wg. gustu.
To dziwne, w takim razie musisz poczekać może miał ktoś podobny problem u mnie opcja Handel była u tego gościa i normalnie kupowałeś ruble , spróbuj może zainstalować moda jeszcze raz, a 2 część masz ściągniętą w całości czy wklejałeś na 1 ? Bo przypomniało mi się że w 2 części moda to nie był milion tylko pół miliona
Znalazłem przyczynę, sprawdziłem rejestr wiadomości i okazało się, że nie przystąpiłem do akcji pomocy, sam nie wiem jak to się stało ale teraz to już nie będę się cofał, dziękuję za grzeczność.
Witam,wszystkich.Naszła mnie chęć zagrać w Czas Sojuszu,mam wersje full,bez żadnych innych dodatków.I tutaj pojawia się problem,a mianowicie chodzi o zebranie figurek dla Trio,szukałem ich tam gdzie jest pokazane na screnschotach,przeglądając wszystkie te miejsca nie ma nic zero jakichkolwiek plecaków i figurek,a mam już wzięte to zadanie na poszukiwanie tych figurek dla trio dodam że gram na ustawieniach DX 10,myślałem że to wina ustawień,są mody które mają problem by na statycznych ustawieniach były widoczne niektóre rzeczy do odnalezienia ,jak ma ktoś jakąś poradę prosił bym o pomoc mam zwiedzone prawie wszystkie miejsca związane z fabułą a przy okazji robienia zadania na danej lokacji to za jednym zamachem odszukania tych fantów .Z góry dziękuję.
To musisz mieć coś nie tak z modem, ja ten mod ukończyłem i znalazłem wszystkie figurki. Żeby nie było, iż jestem taki kozak to posiłkowałem się poradnikiem.
Zrób reinstalkę moda ewentualnie gra na DX 9. A i ważne z kąd tego moda pobierałeś, ja z pobieralni i śmigał.
Moda pobrałem z tego forum,wersje full,i spolszczenie nałożyłem tylko spolszczenie na moda i nic więcej
Grałem na różnych ustawieniach,może to wina że na samym początku wziąłem te zadanie na odnależienie
tych figurek,zamiast po powrocie z limanska po oczyszczeniu i wyłączeniu instalacji zabezpieczającej w limansku na terenie budowy jak pisze cichy w poradniku może to kolejnośc na początku zwaliła.