Temat jest poświęcony naszemu fanpage na Facebooku.
Gdyby pojawiły się jakieś problemy lub sugestie, co do jego prowadzenia to prosiłbym zgłaszać je właśnie tutaj.
Mniej więcej od listopada / grudnia poprzedniego roku regularnie wstawiam newsy. Przeważnie krótkie informacje ze świata modów, spolszczenia, historii stalkera itp.
Pojawiła się także nowa grafika dzięki .
I stara wersja:
Spoiler
Zdaje sobie sprawę, że najlepiej rozchwytywane są memy. Jeden z nich jest w stanie zebrać znacznie więcej polubień niż świeża informacja o spolszczeniu albo premiera moda. W każdym razie ja od memów stronię.
Wiem, że niektórzy nie śledzą nasz fanpage i w sumie to się nie dziwię. Ja sam go traktuję jedynie jako dodatek, którego celem jest promowanie naszego forum.
Wybaczcie, ale powiem wprost - ta nowa grafika średnio mi się podoba. Chodzi o napis. Mamy takie świetne zielone logo forum, dlaczego go nie wykorzystać? No i ta data, na pierwszy rzut oka wygląda jak 2070 rok.
Zawsze można zmienić. Może będzie chciał zerknąć na to albo ktoś inny. Ja niestety nie mam z tym doświadczenia. Próbowałem parę razy, ale mi nie wychodzi.
Wystarczy wykorzystać nasze forumowe logo, to zielone pod jakiś pasujący fanart. Myślę, że datę można zostawić, ale musiałaby być wykonana w tym samym stylu. co wspomniane logo.
Był taki temat, gdzie proponowano różne warianty logo forum. I to zielone aktualne, to jedna z propozycji. Wystarczy znaleźć ten temat i wybrać którąś z propozycji, nie będącą, ale podobną, do loga forum.
Przypomnijcie sobie “kradzież” jednego z nich przez wtedy “konkurencyjne” forum.
To logo całkiem nieźle się przyjęło. A tak się prezentują statystyki:
Udało nam się zebrać łącznie 1705 ludzi, którzy lubią nasz fanpage. Myślę, że to całkiem niezły wynik. Osiągnięty bez płacenia pieniędzy za dodatkowe promowanie.
A co tam słychać na naszym fanpage’u na FB ? Wrzucam dwa screeny:
Nasz fanpage lubi już 1800 osób + prawie 1850 obserwuje. Myślę, że jest to zadowalający wynik, Pamiętajcie, że nie kupujemy pustych ''polubień" i nie nabijamy sztucznie zasięgów Udało nam się zebrać (może i niewielkie), ale mniej więcej stałe grono fanów, a to bardzo cieszy.