Galeria z Shoc, różne mody.

Witam!!

Jak obiecałem, jest to moja kolekcja z Shoc-a, od ka gram w stalkera.

Oceniajcie. Jak ię spodoba, to jeszcze dam.

Nie mam nic przeciwko screenom z gry , tylko dlaczego ma mi je zasłaniać dupa Jasmin czy jak jej  tam . Albo zdjęcia z gry , abo dupy.

Możesz jaśniej?

Nie wiem może to tylko u mnie , ale kiedy klikam  na screen ,  aby powiększyć, wyskakuje mi strona z dziewczyną kręcąca tyłkiem o imieniu Jasmin.Dziewczyna i imię całkiem fajne , ale mnie interesuje temat , który założyłeś.

gawron , adblocka zainstaluj jeżeli masz firefoxa..albo taki fantastyczny soft jak adguard..działa na wszystkie przegladarki. Jasmin już nie będzie perwersyjna^^

nawet jest promocja adguard na 6 miechów…

http://www.comss.ru/page.php?id=1888

Smerdojajeczny. Dzięki wielkie . Działam na dwóch pecetach , trochę mi się miesza.Jak ukarze się polonizacja Fotografa wszystko wróci do normy.Już zaczynam tęsknić za Jasmin.

A ogólnie jak opinie? Może być? Jeśli czegoś nie rozumiecie pytajcie :slight_smile:

Sporo tych screenów. Plus leci za fajne screeny.

Kolejna porcyjka screenów. Na jednym “w kupie raźniej”, pozostałe jakieś dziwne artefakty w Prypeci.

Kilka ss’ów z nadchodzącego moda:

Imponująca kolekcja, chyba sobie na nowo zainstaluję SoC nie grałem w niego od 2 lat :3 Leci pozytyw :)Mogę wiedzieć jakiej modyfikacji użyłeś przy screenie z BTR-80 na którym siedzisz?

Poszukiwacze Zaurusa ale to bug jest. Wysyłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2

Sedoro co to za mod jeśli można wiedzieć ? bo wygląda zacnie AA 2.1 nie przypadł mi do gustu zbyt cukierkowy

@Keron

Lost Alpha przedpremierowa.