Gra nie odpala.

Witam pobrałem dzisiaj moda Tajne Ścieżki. Lecz po naciśnięciu na launchera pokazuje się te okienko z napisem stalker ale po tym nic się nie dzieje. Żadnych błędów crashów ani nic nie mam pojęcia co jest grane.

No to po kolei.

1. 

1. Jaka wersja gry?

2. Jak instalowałeś?

Zaczynając od logów zauważyłem bardzo dziwną rzecz mianowicie. W folderze stalker shoc ostatnie logi mam jeszcze z próby instalacji solijanki więc odpadają odziwo nowe logi tworzą się w folderze pod nazwą stalke~2 z góry mówię że gra oryginalna z gog.

ATAL ERROR [error]Expression : I [error]Function : CInifile::Load [error]File : E:\stalker\patch\_1\_0004\xrCore\Xr\_ini.cpp [error]Line : 166 [error]Description : Can't find include file: [error]Arguments : amk\_mod\_matras.ltx

Wersja gry downgrejdowana  z wersji 1.006 na 1.004 przy użyciu zalecanych plików z miejsca gdzie pobierałem moda. Instalowałem krok po kroku tak jak w opisie instalacji.

Usuń wszystko, zainstaluj grę jeszcze raz, potem moda.

Dobra jutro zrobię wszystko od nowa po kolei i się odezwę

młodzież co ?  

Starość nie radość, młodość nie wieczność

Dobra zrobiłem wszystko od nowa po kolei i gra odpala. Wygląda na to że działa. Wielkie dzięki za pomoc i za cierpliwość. Można zamykać.

mam tego samego loga co chikibriki123 oraz rozwniez zainstalowalem gre od nowa i dalej nie odpala ;(