Ja bym proponował, aby wszystkim tłumaczom i elitarnym, wstawiać tam wszystkie “medale” za ilość przetłumaczonych modów. A elitarnym którzy nie byli tłumaczami, ten artefakt jaki trzyma Striełok mówiąc “nie wiesz gdzie byłem i co widziałem” . Oczywiście , że i elitarnym tłumaczom ten artefakt można przypisywać łącznie.
Na prośbę a przygotowałem grafiki dla poszczególnych grup użytkowników. Ikony nie nawiązują może bezpośrednio do “przeznaczenia” poszczególnych grup, ale na pewno są rozpoznawalne i kojarzą się ewidentnie z uniwersum S.T.A.L.K.E.R.A. Dla Administratorów chciałem dodać powszechnie znaną ikonę zielonego żuczka, ale niestety nie znalazłem takowej w sieci (być może zbyt słabo szukałem). Podziękowania dla prawowitych autorów grafik.
Postanowiliśmy z zmienić grafikę Redaktora na walizkę z dokumentami ( ). Również pasuje, a będzie mógł w niej trzymać swoje drogocenne informacje z nowości ze świata modów
Też uważam, że apteczka do Zasłużonych to tak średnio pasuje… a już tym bardziej do mnie
Proponowałbym zamienić apteczkę na jakiś artefakt, albo detektor artefaktów. Taka moja propozycja. Ale tu już też muszą się wypowiedzieć pozostali Zasłużeni co o tym sądzą.
Też uważam, że apteczka do Zasłużonych to tak średnio pasuje… a już tym bardziej do mnie
Ja tam sie nie chcę wtrącać za bardzo do dyskusji na temat estetyki Forum . Ale ciut mnie to ruszyło - szcególnie jak zobaczyłem propozycję( -no offence-) z tym garłaczem ppanc to mnie lekki smiech zaczął dusić. Ale ad rem… jako tzw Zasłużony ( dalibóg nie wiem czym sie tak zasłużyłem - wpyełniałem tylko obowiązki forumowicza ) uważam że wystarczy sam podpis/ wpis informacyjny . Ikonki niekonieczne. A jak już - to ja chcę samolocik !!.