Grafiki Grup

Wypadałoby zapełnić pustą lukę na profilu użytkownika ( pomiędzy nazwą grupy a ilością postów ). 

W tym celu można wykorzystać grafiki grup. Ustawiłem Sekretarzowi na próbę apteczkę naukowców:

Spoiler

739263421Beztytuu.png.fb658dc521f3101debbe6aa9fb742574.png

Oczywiście rozmiar grafiki można dostosować. 

Mamy na forum:
Turysta, Stalker, Weteran, Zasłużony, Mechanik, Redaktor, Tłumacz, D. Tłumacz, Elitarni, Moderator, Administrator, Sekretarz. 

Sporo tego i szczerze mówiąc, nie mam na nie pomysłu. W każdym razie muszą trzymać poziom i najlepiej, aby były w klimatach stalkera. 

Turysta - konserwa Turystyczna

Stalker - strzelba

Weteran - kałasznikow

Zasłużony - Gauss

Mechanik - któryś z zestawów narzędzi

Tlumacz - jakaś kartka z dokumentów/notatka

Doświadczony Tłumacz - teczka z dokumentami

Elitarni - Egzoszkielet?

Moderator - brakło mi pomysłu na razie :disappointed_face:

Administrator - znaczek radioaktywności

Sekretarz - Pda

1 polubienie

dla moderatora może jakiś detektor? :slightly_smiling_face:

3 polubienia

Ja bym proponował, aby wszystkim tłumaczom i elitarnym, wstawiać tam wszystkie  “medale” za ilość przetłumaczonych modów. A elitarnym którzy nie byli tłumaczami, ten artefakt jaki trzyma Striełok mówiąc “nie wiesz gdzie byłem i co widziałem” . Oczywiście , że i elitarnym tłumaczom ten artefakt można przypisywać łącznie.

Tak, ale wtedy pozostali użytkownicy ( czyli jakieś 90% zarejestrowanych ) będzie miało pustą przestrzeń między nazwą grupy a liczbą postów. 

Według mnie najlepszym rozwiązaniem będzie zastosowanie grafik w klimatach stalkera. 

1 polubienie

Na prośbę a przygotowałem grafiki dla poszczególnych grup użytkowników. Ikony nie nawiązują może bezpośrednio do “przeznaczenia” poszczególnych grup, ale na pewno są rozpoznawalne i kojarzą się ewidentnie z uniwersum S.T.A.L.K.E.R.A. Dla Administratorów chciałem dodać powszechnie znaną ikonę zielonego żuczka, ale niestety nie znalazłem takowej w sieci (być może zbyt słabo szukałem). Podziękowania dla prawowitych autorów grafik.

Sekretarz  

Administrator  

Moderator

Elitarni   

Dośw. Tłumacz 

Tłumacz 547813724Tumacz.png.f87fa7f0a66a6735aa9214e187589d87.png

Redaktor 

Mechanik 

Zasłużony 

Weteran 

S.T.A.L.K.E.R.  

Turysta  

7 polubień

Dziękuję . 

Jeżeli nikt nie ma nic przeciwko, to możemy je dodać. A przy okazji.. Może zmienić nazwę grupy stalker na S.T.A.L.K.E.R. ? 

Stalker powinien być bez kropek. Taki typ nazwy powinien być zarezerwowany dla gier i modów ogółem.

Grafiki dodane. 

Zostajemy przy aktualnej nazwie grupy stalker. 

No to teraz ze mną ostrożnie. Dostałem broń do ręki i nie zawaham się jej użyć. Sorry, takie mamy forum.

1 polubienie

Postanowiliśmy z  zmienić grafikę Redaktora na walizkę z dokumentami ( dokum.png.7cac772202c71f990aa3bf64cf49fefc.png.02b6236f276d4d5def8dfc006d69484c.png). Również pasuje, a  będzie mógł w niej trzymać swoje drogocenne informacje z nowości ze świata modów

1 polubienie

Jeśli chodzi o a, żeby wszystko się zmieściło, to proponowałbym raczej ZIŁ-a

Pomyślcie jeszcze nad Zasłużonym. Apteczka mi się kojarzy z kimś, kto raczej daje pomoc, lub sam jej potrzebuje. Nie chcę nic sugerować.

To Zasłużonemu artefakt jakiś, za zasługi

3 polubienia

To może:

Bulldog-6Ikona.png.ea03f2bcf75cfbf2a5d2afc3fb4140ad.png

Lub: 

RPG-7umodel.png.d45bba2084d0f2646b3563922e5a8b76.png

Zasłużony wyróżnił się na forum tym, że w dużej mierze pomaga pozostałym. Swego rodzaju wsparcie, a więc apteczka pasuje.
Broń już niekoniecznie.  

Przesyłajcie grafiki i będziemy kombinować. Chociaż uważam, że, te które mamy obecnie po prostu pasują. 

no i do Zasłużonych przechodzą też ci co pełnili jakieś funkcje na forum.

Też uważam, że apteczka do Zasłużonych to tak średnio pasuje… a już tym bardziej do mnie

Proponowałbym zamienić apteczkę na jakiś artefakt, albo detektor artefaktów. Taka moja propozycja. Ale tu już też muszą się wypowiedzieć pozostali Zasłużeni co o tym sądzą.

22 minuty temu, wariat napisał:

Też uważam, że apteczka do Zasłużonych to tak średnio pasuje… a już tym bardziej do mnie

Ja tam sie nie chcę wtrącać  za bardzo do dyskusji na temat estetyki Forum . Ale ciut mnie to ruszyło - szcególnie jak zobaczyłem propozycję(   -no offence-) z tym garłaczem ppanc to mnie lekki smiech zaczął dusić. Ale ad rem… jako tzw Zasłużony ( dalibóg nie wiem czym sie tak zasłużyłem - wpyełniałem tylko obowiązki forumowicza ) uważam że wystarczy sam podpis/ wpis informacyjny . Ikonki niekonieczne. A jak już - to ja chcę samolocik !!.

1 polubienie

Jest i samolocik…  spitfire-elegant-icon-pat-speirs.png.4dc7f1a3ff8d448b31ea4acd92f06bf1.png

1 polubienie