Jeżeli znajdziecie jakieś błędy, w tekście spolszczenia modyfikacji to podsyłajcie.
Ten Diegtiariow zamiast Pilmana i Pilman zamiast Nieznanego to moja wina.
Natomiast brak nazwy dokumentu, to wina skryptu, a tego nie sprawdzałem.
Daję poprawione pliki. Tylko mam prośbę. Podmień pliki w gamedacie spolszczenia i taką poprawioną dopiero daj do pobieralni.
[gamedata.7z](< base_url >/applications/core/interface/file/attachment.php?id=54411)
Gotowe. Jest już w #1 poście w temacie moda.
Spoiler
Więcej błędów być nie powinno. Za to powinno być więcej grających, choć wątpię, aby ruszyli na moda szturmem.
1 godzinę temu, kondotier napisał:
Więcej błędów być nie powinno.
I kuźwa znowu ja musiałem się odezwać
Ale tylko z kronikarskiego obowiązku.
Grałem już na tym poprawionym spolszczeniu.
A tych nie jestem pewien, tak dziwnie mi trochę wyglądały te zdanie to wrzucam, możliwe, że się mylę.
Ogólnie tylko dla twojej informacji bo już poprawiać tego w modzie na 20 minut to nie ma sensu.
Błędem moim jet kluch zamiast klucz. Sprawdziłem, w pliku jest prawidłowo klucz.
\<string id="dar\_key\_lab\_1"\>\<text\>Klucz\</text\>\</string\>\<string id="dar\_key\_lab\_descr"\>\<text\>Zwyczajny klucz, w wydrapanym maleńkimi literami napisem "X-4". Myślę, że to on jest mi potrzebny \</text\>\</string\>
To proponowane “żeby” może być, ale nie musi.
A “co tu szukasz”, to zwrot równoznaczny z “czego tu szukasz”.
Oba zwroty zależne od tego, w którym kącie Polski się mieszka.
A ten brak nazwy, to dziwne. Pod wyświetlonym adresem w pliku jest co innego, niż wyświetla się u Ciebie. Daję zrzut. Linie w pliku zaciemnione.
U ciebie wyświetla się z linii niżej, o innym adresie. Na to nic nie poradzę. A przy braniu tego dokumentu, co Ci się wyświetlało?