Kontynuacja Clear Sky po zakonczeniu głównego watku....

witam przeszedłem CS i mam pytanie czy możliwa jest kontynuacja gry zaraz po zakonczeniu głównego wątka (tj zabicie stierloka) ??

No widzisz:) pozdrawiam jak cos to pisz jeszcze:)

Wielkie dzięki! Zrobiłem tak jak napisałeś i wszytko się udało.

Witam cie kot:)powiedz mi dokładnie w którym miejscu jestes??

[_ Dodano : Pon 23 Lis, 2009_]

Bo jeżeli zatrzymałeś sie przy niedokończonym budynku od strony wejścia do elektrowni to musisz sie wydostac w następujący sposób jeśli jesteś przeciążony to warto troche towaru zbędnego zrzucic musisz wejsc na parapet okna tego przy barakach za z parapetu po prostu skoczyc na baraki trudne to jest ale wykonalne:)pozdrawiam poinformuj mnie o dalszych eksploracjach:)

Wyjście z lokacji masz zaznaczone kółkiem na mapie. Z Limańska dostaniesz się do Czerwonego Lasu. Dokładnie nie wiem jak to jest, może Mati udzieli Ci jakichś wskazówek.

Niedawno zacząłem przechodzić SCS po raz drugi właśnie z tym mod’em i także utknąłem w Limańsku na placu budowy, po ukończeniu głównego wątku fabularnego. Czy mógłbyś udzielić jakiś wskazówek jak się stamtąd wydostać? Dziękuję i pozdrawiam!

Dzięki Ci wielkie spróbuje co da się zrobic:) o dalszych krokach poinformuje:) POZDRAWIAM:)

[_ Dodano : Wto 17 Lis, 2009_]

No i świetnie jak na razie mogę eksplorowac Zone:) czyli twoja porada okazała się słuszna:) pogram chwilę i zdam relację

Zatrzymałem się teraz w Limańsku nie wiem jak wyjśc z tamtąd…jestem w miejscu gdzie jest budowa i była misja z wyłączeniem generatora i dostaniem się do szpitala może ktoś mi pomoże?

dobra chłopaki namęczyłem si\ę ale znalazłem drogę

Nie ma takiej możliwości, ale powstał pewien mod Free Play 1.1:

http://stalker.filefront.com/file/Free_Play;99015

Działa poprawnie z wersjami 1.5.05-07, z innymi nie był testowany. Czy zadziała bez rozpoczęcia gry od nowa - nie mam pojęcia, ale raczej tak.