Panowie spokojnie z tym żółtym znakiem promieniowania chciałem tylko zobaczyć jak to wygląda i nic więcej.
Logo jest zajefajne tylko wygląda na trochę ściśnięte.
Zrobiłem więc symulację jak bym to widział i tak władza ma ostatnie zdanie
Panowie spokojnie z tym żółtym znakiem promieniowania chciałem tylko zobaczyć jak to wygląda i nic więcej.
Logo jest zajefajne tylko wygląda na trochę ściśnięte.
Zrobiłem więc symulację jak bym to widział i tak władza ma ostatnie zdanie
Jeszcze raz dziękuję za Wasze wyrazy uznania dla mojej propozycji. Żebym tylko w piórka nie obrósł od tych pochwał .
Tak jak napisał włączenie innego koloru tworzy dysonans i logo traci spójność. Tzn. takie jest moje zdanie. Poniżej przykład:
©
I jako ciekawostka wersja hardcore :
©
Jako autor projektów zastrzegam, że można z nich korzystać tylko w obrębie forum Stalker Team. Zabraniam kopiowania, modyfikowania i użytkowania projektów poza forum Stalker Team.
Dzięki żółty to był zły pomysł Powyżej zamieściłem układ logo inaczej rozplanowany i trochę powiększony.
Myślę że szykuje się ciekawe głosowanie niedługo . Swojego faworyta już mam.
Coś te nowe logo to wali tą zielenią po oczach… Nie wiem czemu w ogóle je zmienialiście -_- Ale jak już się bawicie to, trzymajcie jeden przykład, może coś lepszego skleicie jak pobawicie się/pooglądacie więcej przykładów, bo serio te nowe logo to taki “powiew photoshopa z lat 2000”
No dobra ładne, ale pisał że nie jest on jakimś specem w zakresie grafiki, a nowe logo było tzw. konceptem
Dnia 10.01.2018 o 13:58, Chlebczarow napisał:
Tylko problem w tym, że taki ze mnie grafik jak z koziej d… trąba. Trochę bawię się Gimpem, a że z pamięcią u mnie kiepsko, to zaraz zapominam - co z czym, gdzie i dlaczego. Dlatego opracowanie jakiejś koncepcji zabiera mi w pigułę czasu.
A w sumie na cholerę ta data w każdym logu?
Bo na poprzednim, ustanowionym również z okazji rocznicy istnienia o ile dobrze pamiętam była. I już została, bo większości pasuje. Ale w dzisiejszej wersji jest słabiej widoczna.
Autorytatywnym prawem wrzucam tymczasowo najlepsze logo . Jak tylko jeszcze pozbędziesz się tej daty i czarnego tła(dasz przezroczystość w zamina) - masz mój głos :).
Oprócz tego chyba lepiej PNG.
Mnie bardziej podobało się to zielone, co było wcześniej.
Kto będzie na spotkaniu, ten może głosować za swoim faworytem
A nieobecni…cóż…głosu nie mają
Co nie zmienia faktu, że powinniście uwzględnić też to, co się większości podobało zrobił fajne logo, może faktycznie można je dopracować. To również mi się podoba, ale jest troszkę takie… komiksowe - z braku lepszego określenia. I chociaż wizualnie jest spoko, to klimatem się rozmija. Ale to tylko takie narzekanie…
… kogoś, kto nawet przez sekundę nie brał pod uwagę głosu społeczności przy logo portalu
37 minut temu, smox napisał:
Mnie bardziej podobało się to zielone, co było wcześniej.
Też tak uważam, że logo z tą zielenią przykuwało wzrok, a szarość lub kolorowość, to raczej nie jest wskazana. Posłuchajcie rad starszych ludzi, a uchylone niebiosa Wam będą…
Słabe to logo.Poprzednie było o niebo lepsze.
Gdybym był w temacie tworzenia grafik logo umieściłbym motywy z każdej części trylogii gry. Co do napisu “nazwy forum” to jak najbardziej powinna to być czcionka “stalker” lub coś bardzo zbliżone. Ale to moje osobiste zdanie. Pozdro.
Edit: W obecnym logo ten motyw w dolnym prawym rogu jest zupełnie niewidoczny. Trzeba dobrze się napocić by dojrzeć co tam jest Logo powinno być czytelne i wyraziste.
Ale to moje odosobnione zdanie.
Kolega napisał do ego o przeróbkę - tj. dodanie przeźroczystości i drobne korekty.
To zielone co było wcześniej było najlepsze!!!
No niestety, będzie takie jak teraz po drobnych korektach. Mnie też podobało się zielone, ale - “Na władzę nie poradzę…”
Każdy kto będzie chciał będzie mógł mieć wybrane przez siebie logo po zalogowaniu. Co do aktualnego loga jeśli poprawi kilka drobnych błędów zostanie domyślnie chociaż na jakiś czas.
Jaką opcją będzie można wybrać logo i od kiedy ta możliwość będzie.
Ile różnych logo może być do wyboru?