Prawdopodobnie pojawi się taka opcja do końca miesiąca ewentualnie początek następnego. Myślę że każde logo które będzie miało chociaż kilku zwolenników zostanie dodane.
I wilk syty i owca cała. Z góry dziękuję w imieniu malkontentów
I jeszcze to. Już kilkukrotnie pisałem, że moim zdaniem listwa na której znajduje się logo jest zbyt wąska. Powinna być taka, aby logo miało wysokość co najmniej 1.5 raza wyższą. Teraz jest zbyt małe i mało widoczne. A było nie było, powinno być ozdobą forum. Nawet jeśli wraz ze zwiększeniem wysokości, dla zachowania proporcji liter, trzeba go będzie rozciągnąć, to miejsce na to jest.
Luźna propozycja. Zmieniamy logo, czy zostajemy przy aktualnym ?
Parę propozycji od oraz :
Spoiler
Ewentualnie możemy zmienić tło.
Jedynka jest
Wszystkie spoko, a jedynka z białą czcionką? Bo czarna to chyba będzie mało widoczna na forumie
Mi chyba 2 pierwsze najbardziej pasują bo takie proste, minimalistyczne
Jedynka chyba bardziej.
Zawsze można zrobić ankietę.
Mogę ją teraz spróbować przekolorować albo na nowo zrobić ale na biało:p
tak w ogóle nie że coś ale ja się za grafika nie uznaję i totalnie w tym słaby jestem, nie za bardzo mnie to ciągnie.
Spoiler
można pomęczyć cię jeszcze? A jakby wyglądała wersja 1 biała tylko z taką czcionką rozmiar jak w 3 i większym znaczkiem (rozmiar jak w 2) albo ze stalkerską czcionką jak w ostatnich?
coś wykombinuje a na teraz to mam zrobić czy mogę to potem ogarnąć?
wasz pomysł i inicjatywa to róbcie sobie spokojnie kiedy tam będziecie mieli wolną chwilę, tak tylko chciałem zobaczyć jak będzie wyglądać inna kombinacja. Żadnego ciśnienia.
Ile mnie nie było?
Propozycja od
Spoiler
Coś takiego??
Spoiler
Wg. mnie, to 3 lub 5. A czym się one różnią, bo nie mogę znaleźć różnicy. Jednak biały kolor razi po oczach, więc bym go zamienił na bardziej przyjazny.
Ale chcę też przypomnieć, że aktualne logo zostało wybrane spośród kilku. Może by tak zajrzeć do ówczesnego tematu i propozycje z niego też wziąć pod rozwagę. A były naprawdę ciekawe.
Sugerowałbym wziąć też pod uwagę logo nawiązujące do nadchodzącego S2, który obecnie cieszy się dużym zainteresowaniem.
No to w sumie Antona można wziąć logo
Chciałbym, aby w temacie wypowiedziało się jak najwięcej osób. Pewne propozycje padły, ale dobrze byłoby poznać opinię innych ludzi.
Zobaczymy jak będzie
A mi logo Antona przez ten dopisek nie przypasowało.
Równie dobrze mogłoby być
STALKER TEAM
Czyste Niebo
Sam wygląd loga ok ale wg mnie ten dopisek w sumie niepotrzebny.
Tu bardziej chodzi o to, że S2 w niedalekiej przyszłości zadebiutuje, a takie nowości cieszą się zainteresowaniem.
Może jeszcze pojawi się jakaś propozycja