Poprawiłem trochę grafik w tematach z modami.
Jeśli kogoś interesuje to są to:
Spoiler
Jeśli grafiki się spodobają to stopniowo będę je aktualizował.
Poprawiłem trochę grafik w tematach z modami.
Jeśli kogoś interesuje to są to:
Jeśli grafiki się spodobają to stopniowo będę je aktualizował.
aktualizuj, aktualizuj
Jak poprawiałem niektóre tematy to widziałem nowe obrazki i szybko się domyśliłem kto takie ładniutkie robił.
Świetna robota. Poprawione tematy z nową lepszą grafiką prezentują się znacznie lepiej
Dział “Mody PL do SoC” uważam za ukończony. Poniżej wstawiam grafiki które właśnie wstawiłem, poprzeglądajcie sobie jeśli chcecie
Podbijam temat.
“Mody PL do CS” skończone
I znowu podbijam.
Postanowiłem poprawić grafiki modów zaurusa, ale spytam się was o zdanie czy dobrze wyszły.
Grafikę poszukiwaczy zmieniłem kompletnie, ale w przypadku dwóch pozostałych dodałem tylko autorów spolszczenia i polskie tytuły.
1 i 3 super. Moim zdaniem 2 minimalnie nieczytelna.
Na tych grafikach tematowych, czcionka “Stalker” nie zawsze pasuje. Często jest mało czytelna, mimo dużej wielkości. Lepiej dobierać czcionki wyraźne na danym obrazku.
Ewentualnie można szukać fan artów. Jeżeli chodzi o Powinność: Filozofia Wojny, to takie coś znalazłem
Fanartów to macie kupę fajnych do wyboru
no widzisz dlatego dobrze, że pomogłem
Nie wiedziałem o istnieniu tego tematu
W sumie to się nada, i to bardzo
Gdy przeczytałem co napisałeś zacząłem szukać innych czcionek. Używając tej stalkerskiej chciałem zachować klimat, ale często musiałem kombinować by była czytelna.
Tu masz przykład, że klimat da i inny krój czcionki.
Jeśli zechcesz, wykorzystaj.
Myślałem bardziej o…hmmm…twardszej czcionce i znalazłem taką. Moim zdaniem jest czytelniejsza, a i wpasowuje się w klimat.
Ale ona nie ma polskich znaków ( L zamiast Ł ), albo twoja pomyłka.
Moja, pobrałem na szybko złą wersję
Zająłem się dzisiaj .
Tam była taka grafika ( czyli pod wersję 1.3 ) i kompletnie ona nie pasuje do tej wersji:
Jeżeli miałbyś chęć to można wykonać nową do wstawki Priboia 1.4 jak i 1.3 ( jeszcze nie była poprawiana )
Protagonista jest wojskowym. Na pewno znajdą się jakieś dwa ciekawe fan arty z nimi.
Może być takie coś?
A tu czysty podkład
Może takie się nadadzą “czyste obrazki”:
Do Priboia to pasuje jak byk jakiś obrazek z żołnierzem
Tak samo za ikonę działu z modami Priboia, jakaś głowa żołnierza, czy wojskowego stalkera
Też się zgodzę, że najlepiej wybrać fanart z wojskowym. Wpasowałbym się idealnie.
Natomiast nie widzę przeszkód w tym, aby aktualnie użyć propozycji a. Pojawi się lepsza - zamienimy.