Pytanie z czystej ciekawości. Też macie odczucie, że od wczoraj mamy na forum jakiś najazd multikont i trolli którzy na wyścigi wypisują bzdury w każdym możliwym temacie? Kolega z pierwszym poście ma problem z Opkiem zaraz zwala się towarzystwo i na wyścigi wypisuje posty typu , zainstaluj" ,mordo" o co tu biega. Jedno z tych kont pisze gdzie się da bzdety, dochodzi do absurdów pokroju składania życzeń po trzech tygodniach czy rozmowy samemu ze sobą (pewnie z wrażenia kont nie zdążył przełączyć) tylko ja mam takie wrażenie? czy to normalne co się odwala?
Chyba nie, przynajmniej jeśli chodzi o “liczbę” bo w oczy rzuca się jeden nowy a, że się rzuca to się go zapamięta.
Ok ja po prostu widząc trzech nowych którzy na wyścigi coś wypisują miałem jakieś takie dziwne wrażenie. Co nie zmienia faktu, że spam idzie konkretny.
twierdzi, że ma 12 lat, więc za wiele wymagać nie można, ale śmieszna sprawa, bo sam sobie odpisuje na posty
Nic nie wskazuje na to, że to multikonto, ale jak zacznie przesadzać, to trzeba będzie zwrócić uwagę.
Jak dla mnie to powód do radości, że ktoś tak młody się zainteresował forum (zresztą sam miałem 11 lat jak się zarejestrowałem). Nie każdy musi złapać w lot co i jak działa na forum, więc dajmy mu trochę czasu.
Jak na razie to co chwilę są posty pokroju ,no i super" ,fajnie że działa" albo pisanie na pałę ,o jakiego moda chodzi" . Dla mnie jest to czyste spamerstwo. Tak jak tematy o kolorach, porach roku czy innych pierdołach.