Narodnaja Soljanka 2016 Brak Handlarza Koło Hangaru

Witam.Nie wiem czy dobrze umieściłem temat.Otóż sprawa jest taka,dostaję wezwanie na pomoc w Hangarze na śmietnisku więc idę na pomoc,z tego co dowiedziałem się od Kontodiera ma tam być handlarz a wcale go tam nie ma,zaznaczam  że go nie zabiłem sprawdzałem kilka razy jak i kilka razy się  wczytywałem,w sumie zawsze to miejsce mnie zastanawiało że kogoś tam brakuje.Zainstalowałem moda prawidłowo jak trzeba.

Popchnij fabułę do przodu, zrób trochę zadań i w końcu się pojawi, nazywa się Kulinar jeśli dobrze pamiętam.

• rozchodzi się o Worona, tego co stoi pod wiatą. Nie trzeba na niego czekać, jest od pierwszego wejścia na Wysypisko.

Jak atakują bandyci, idzie do nich postrzelać i wraca. Nie przytrafiło mi się, aby bandyci go choćby zranili.

A, o Worona, a to tak, powinien być przy pierwszym wejściu, na lewo pod wiatą obok hangaru, jest nieśmiertelny więc i tak nie może zginąc.

A jego nie mam w tym miejscu,poszedłem za radą Kondotiera i teraz mam gorszy problem bo Sidor zlecił zadanie na gwiazdę wieczorną mam takich dwie więc zabrałem je spod młyna i niosę do grubasa a tu nawet gra nie zalicza tego że arty mam nic kompletnie,do tego żre mnie promieniowanie jak diabli a na dodatek nie zalicza mi zadania na strzelbę TOZ a ją mam bo schowek w  wiosce był. Szlag mnie zaraz trafi Panowie.

Oczywiście Kontodiera za to nie winię.

Oczywiście Kontodiera za to nie winię. Więc witam serdecznie,wczoraj pograłem na nowo w Soljankę 2016 i gra odmówiła mi nie tylko handlarza ale też nie zaliczała zadań od Sidora na Artefakt przy młynie więc dziś na nowo instalacja i granie od początku,jestem w hangarze pomogłem udało się a handlarza nadal nie ma koło hangaru,może on dopiero ma pojawić się potem czyli w dalszej części gry ? Co wy na to koledzy ?

Jak wrócisz z Agropromu, to z pewnością się pojawią.

Zaniepokoiło mnie to bo wczoraj Kontodier dla przykładu podesłał mi swe zapisy więc sprawdziłem o co chodzi i handlarz był ale myślę że pojawi się on potem,na razie zostanę z zadaniami z Kordonu.