Nieobecność w lipcu

Wyjeżdżam nad morze ( 25-30 lipca ), więc nie będzie mnie wtedy na forum. Zostawię -owi swój numer telefonu, gdyby coś poważnego się działo. 

Znajdzie się ktoś chętny do wrzucenia paru newsów w czasie mojej nieobecności ? W razie czego ustawię zaplanowane publikowanie  

Ustaw z automatu po jakim newsie z modów dziennie i przeżyjemy, dodatkowo może coś z modelarstwa i cosplayu dla urozmaicenia.

Ostatnio było trochę newsów z ładnymi screenami, Historia Putinskiego, Inna Rzeczywistość albo z modelami giwerek czy npców od Azetrixa.

Bo ja wciąż bez fejsbuka

Coś się znajdzie i pewnie tak zrobię, bo to najlepsza metoda. Nasz FB nie jest priorytetem, ale skoro już go mamy, to warto o niego dbać  

Godzinę temu, tom3kb napisał:

Bo ja wciąż bez fejsbuka

Kiedyś nawet często korzystałem z FB. Odpisywałem znajomym, albo oglądałem jakieś głupie filmiki. Teraz tylko wchodzę, jak wrzucam newsa na nasz fanpage i tyle. Czasami też z dobrym znajomym pogadam i wsio. Uważam, że zbyt dużo głupoty jest na Srejsbuku. 

123.png.fe0b634c4dac36895991d2ffbb34531b.png
Posty na FB zostały zaplanowane. Kurde.. Nie chce mi się jechać do tego Trójmiasta, ale już trudno 

Wiwat, wiwat polskie morze. W morzu stoi dziewczę hoże.

Wokół słychać syren gwizdy. Woda sięga jej do kolan.

Że co, że rymu brak?

Jak wody przybędzie, to i rym będzie.

1 polubienie

Muszę przyznać, że było na czym zawiesić oko 

Człowiek troszkę wypoczął, ale czas wrócić do obowiązków  Również tych na forum. 

1 polubienie