Wyjeżdżam nad morze ( 25-30 lipca ), więc nie będzie mnie wtedy na forum. Zostawię -owi swój numer telefonu, gdyby coś poważnego się działo.
Znajdzie się ktoś chętny do wrzucenia paru newsów w czasie mojej nieobecności ? W razie czego ustawię zaplanowane publikowanie
Ustaw z automatu po jakim newsie z modów dziennie i przeżyjemy, dodatkowo może coś z modelarstwa i cosplayu dla urozmaicenia.
Ostatnio było trochę newsów z ładnymi screenami, Historia Putinskiego, Inna Rzeczywistość albo z modelami giwerek czy npców od Azetrixa.
Bo ja wciąż bez fejsbuka
Coś się znajdzie i pewnie tak zrobię, bo to najlepsza metoda. Nasz FB nie jest priorytetem, ale skoro już go mamy, to warto o niego dbać
Godzinę temu, tom3kb napisał:
Bo ja wciąż bez fejsbuka
Kiedyś nawet często korzystałem z FB. Odpisywałem znajomym, albo oglądałem jakieś głupie filmiki. Teraz tylko wchodzę, jak wrzucam newsa na nasz fanpage i tyle. Czasami też z dobrym znajomym pogadam i wsio. Uważam, że zbyt dużo głupoty jest na Srejsbuku.

Posty na FB zostały zaplanowane. Kurde.. Nie chce mi się jechać do tego Trójmiasta, ale już trudno
Wiwat, wiwat polskie morze. W morzu stoi dziewczę hoże.
Wokół słychać syren gwizdy. Woda sięga jej do kolan.
Że co, że rymu brak?
Jak wody przybędzie, to i rym będzie.
1 polubienie
Muszę przyznać, że było na czym zawiesić oko
Człowiek troszkę wypoczął, ale czas wrócić do obowiązków Również tych na forum.
1 polubienie