Najprawdopodobniej wyjeżdżam w sierpniu (12 -14/15) ze znajomymi nad morze. Nie będzie mnie raptem kilka dni, ale wpadłem na pomysł, że napiszę parę newsów na naszego FB i ktoś by je opublikował. Znajdzie się jakiś chętny ?
Jeżeli nie, to może się zgodzi.
Na czas mojej nieobecności mianuję a Sekretarzem. Każde jego polecenie lub zachciankę będziecie musieli spełnić. Nie no.. To był kiepski żart
nie chcę być złym prorokiem ale żeby Maowiecki jakiś lockdownów znowu nie wymyślił w najgorszym wypadku powiedz żeby ci zrobili dodatkowe 2 tygodnie kwarantanny/wakacji w twoim parawanie na plaży.
A co do fb to nie możesz w opcjach gdzieś ustawić żeby ten news pojawił się np w poniedziałek, drugi w środe, trzeci w piątek, czy coś w tym stylu? Coś takiego jak w ogłoszeniach na forum.
Niestety nie. Popatrzę jeszcze, ale szczerze wątpię, żeby była takowa możliwość.
O Jeżeli tak to przed moim wyjazdem wyślę ci PW z każdym newsem na poszczególny dzień. Albo tutaj Jeżeli będziesz miał ochotę, to dodasz w nim coś od siebie.
Jeszcze jak jesteśmy przy temacie FB i publikacji postów tam, to zauważyłem, że liczba polubień postów na naszym fanpage’u nie pokrywa się z tą w pasku społeczności. Nie wiem, co jest tego przyczyną, ale nie jest to wina naszego ‘’ paska ". Pogrzebałem trochę w internecie i na innych forach też jest ten ‘’ problem ".
Tak czy siak - mielibyśmy zapewne znacznie więcej polubień pod postami, gdybym umieszczał jakieś obrazki z memami - to przyciąga zainteresowanie. Jednak wolę pisać o nowościach ze świata modów, spolszczeniach, a jak mam wenę to mini opowiadania.
Myślę, że FB się sprawdza i trochę ludzi przyciąga na nasze forum, a to zawsze cieszy.
A co do obostrzeń to wątpię. Teraz gdy jest lato i turystyka kwitnie, to sobie na to nie pozwolą, ale jak przyjdzie jesień, to kto wie. Ja jadę do małej miejscowości to i ludzi nie powinno być dużo, ale z reguły nad Bałtykiem turystów nie brakuje więc się zobaczy Chociaż.. Stegny nie są chyba takie malutkie. Nigdy tam nie byłem.
2 polubienia
Chyba można ustawić żeby posty się same publikowały na FB. Jak nie to też mogę się tym zając ale skoro się zgłosił to ma pierwszeństwo. Przyjemnego wypoczynku
1 polubienie