Nie chodziło mi o rozpętanie wojny, ale mocną odpowiedź, po której sobie odpuszczą lub tak mocno dostaną po dupie, że odechce im się raz na zawsze wypisywać głupoty.
Fakt, udało mi się zdjąć im kilka filmów i w najnowszych materiałach nie ma żadnej wzmianki na nasz temat. Więc albo się chłop przestraszył, że straci kanał i sobie odpuścił, albo nie chciał dodawać czegoś o nas akurat na tych filmikach. Ja obstawiam to pierwsze, bo zobaczył, że tak łatwo nie odpuścimy.
Na pewno zgodzę się z tym, że w razie czego mamy gotową odpowiedź w postaci filmu.
29 minut temu, tom3kb napisał:
Na yt ma 8,6tyś subskrybentów, na fb 2,5tyś
Nie wiem jak jest z jego widzami na YT, ale na FB kupił sobie polubienia, bo jego stronę obserwują ludzie z na przykład Egiptu itd. ( sprawdziła). Podejrzewam, że pewna ilość subskrypcji na kanale jest tak naprawdę pusta, ale to już jego cyrk, jego małpy.
Obawiam się, że żaden z poszkodowanych nie skorzysta z drogi prawnej. Właśnie dlatego kombinuję jak koń pod górę jak ich przytemperować.
Pomijając zwykłe ich ''śmieszkowanie" i wyzywanie, to po prostu szkodzą ST, bo wystarczy, że znajdą kilka osób na YT i wmówią im, że np. mamy bardzo kiepskiej jakości spolszczenia.
Ciekaw jestem jeszcze zdania osób, które mają dostęp na 2 poziom Sterowni.
Najwyżej zostanie nam gotowa odpowiedź w razie problemów z CZ, bo tak jak pisałem - na własną rękę nie będę tego filmu nikomu wysyłał. Dodam, że o nim wie, ale całości chyba jeszcze nie oglądał.