Początkowo chciałem o tym napisać w otwartym dziale - specjalnie, żeby mogły to przeczytać osoby odpowiedzialne za szerzenie patologii w całej społeczności, ale doszedłem do wniosku, że znów wywiąże się awantura lub wykorzystają to całe zamieszanie ci, którzy takie chore rzeczy robią.
W każdym razie tak aktualnie wygląda forum Stalker.pl:
Proponuję nie czytać tego całego bełkotu autorstwa Józio (kto to w ogóle jest?), bo to nie ma sensu. Ci, którzy mają dostęp do panelu admina wiedzą, że osoby odpowiadające za funkcjonowanie ST nie zbanowały nikogo od lat na naszym forum. Wiem jedynie, że nasz wewnętrzny “system” sam wyłapuje spamerów i nakłada im blokady, ale administracja własnoręcznie nie zbanowała nikogo od kilku lat.
Druga sprawa jest taka, że ten jegomość podebrał moje prywatne zdjęcie, które mam na facebooku (swoją drogą ma już z 10 lat). I teraz pytanie, co z tym robić? Dla mnie osobiście nie jest to śmieszne, że ktoś podbiera mi moje zdjęcia, ustawiając je na swoim profilu oraz wypisuje takie głupoty. Nie wiem.. Rejestrować się na stalker.pl i pisać do , żeby je usunął? Nie zdziwiłbym się, gdyby tylko mnie wyśmiał.
Sytuacja… Znów patowa, bo każda reakcja z mojej strony może być taka sama - tylko mnie wyśmieją. Odechciewa mi się przez takich ludzi już kurwa wszystkiego. Gdyby nie ta garstka pasjonatów na forum - można powiedzieć, że przyjaciół - i pasja do Stalkera oraz modów do niego, to machnąłbym na to wszystko ręką i odszedł w cholerę. Mam już dosyć wiecznych nerwów i patologii ze strony Sierioży, Stalker.pl i innych czubków.