Więcej informacji można znaleźć na grupie FB “Abramik pisze”.
Aktualny plan wydawniczy oraz plan produkcyjny “Abramik pisze”:
Spoiler
Plan wydawniczy
• Książka stanowi rozbudowany komentarz autora do *każdej sceny* zawartej w ,Stalker. Długi rajd", oraz przybliża proces twórczy ,Stalker. Długi rajd" tom I.
• Zawiera wiele ciekawostek dotyczących świata ,Stalker. Długi rajd" (informacje kanoniczne na temat bohaterów opowieści, kreatur, anomalii, artefaktów, wydarzeń historycznych) zawartości plecaka literackiego stalkera (a także prawdziwego!), sztuki przetrwania, barwne fotografie ze stalkerskich wypadów do Czarnobylskiej Strefy Zamkniętej oraz rozległe (naprawdę duże) wywiady z prawdziwymi stalkerami, którzy zgodzili się współpracować ze mną, na rzecz zwiększenia jakości moich stalkerskich powieści : ) (Dziękuję Wam, chłopy!)
.
- 2024 I kwartał - krótka forma osadzona w uniwersum ,Stalker. Długi rajd". Utwór jest kanoniczny dla uniwersum i umili Wam czas, w oczekiwaniu na II tom ,Długiego rajdu" : )
W chwili obecnej mam 40 chętnych z niezbędnych 80-ciu, aby w ogóle móc myśleć o wydrukowaniu nakładu. Chętni, wpiszcie się w komentarzach.
.
Niezmiernie cieszy mnie rosnące zainteresowanie tą książką. Dziękuję Wam za to, naprawdę!
.
Pamiętajcie: im więcej indywidualnych odbiorców znajdzie ,Stalker. Długi rajd" tom I, tym więcej indywidualnych odbiorców znajdzie ,Stalker. Długi rajd" tom II, a dzięki temu produkcja tej książki będzie sfinansowana szybciej.
.
Jak możecie pomóc już teraz, wydać II tom? Ano tak: zapytajcie znajomych, którzy lubią czytać fantastykę (a szczególnie utwory stalkerskie!), czy chcą przeczytać moją książkę. Link do darmowej próbki znajduje się tutaj: https://issuu.com/abramikpisze/docs/stalker.d_ugi_rajd_t.i_wyd.ii_demo_48_stron
Jeżeli się spodoba, to sami przyjdą po więcej : )
.
UWAGA: Chętni na egzemplarz III wydania PIERWSZEGO tomu mogą zostawić wiadomość dla mnie w komentarzu pod tym postem.
.
- 2024 (nie wiem kiedy dokładnie) - ruszy zrzutka na poczet sfinansowania wydruku i dystrybucji ,Stalker. Długi rajd" tom II