Jakie przyczyny?
Przyłączyłem się do teamu tworzącego Anarchy Cell moda, do Zewu Prypeci. Sam kończę prace nad rebirthtem, pozostaje mi zakodować wszystko i w sumie to tyle.
Przyczyny to też: za dużo nauki, problemy z optymalizacją slnika moda.. możliwe że kiedyś odświeżę ten tytuł ale nie chcę zapewniać na próżno.
stay cheeki breeki
ps. fakt że projekt upadł nie znaczy że go kasuję, zostaje w archiwum ale kiedy powrócę do niego.. niewiem.
Jako że dzisiaj sobie wrzuciłem archiwalnego builda poszukiwaczy remake to postanowiłem coś maznąć o nim.
Cóż, build datowany na 11 lutego. Wrzucam, dalej leci polonizacja i silnik z apokalipsy. Działa…
Nowa gra, i co? Ogromny spadek FPS, popełniłem duży błąd wrzucając jakieś nowe pierdoły, ale nie mam czasu szukać dokładnej przyczyny.
Stawiam na szybko wcześniej robionych poszukiwaczy na patch 1.0006. Działa? Jeszcze jak.
Tekstury dodałem, stare shadery wrzuciłem i porobiłem pare screenów… Czeka mnie usuwanie paru nieistotnych rzeczy z oryginalnych poszukiwaczy i szukanie odpowiednich ustawień shaderów.
Nie zapowiadam tutaj powrotu do moda de facto.
A i jak coś… wydanie poszukiwaczy w ewentualnym razie poprzedzi patch (zresztą o którym zapomniałem..) dla apokalipsy remake. Dlaczego? A ot tak, jak są chętni to sobie ściągną, ogarną apokalipsę coby potem przenieść się do mrocznych poszukiwaczy
Stay cheeki breeki.