Pytanie odnośnie modowania.

Witam. Jestem kotem odnośnie modowania i tego tematu nie za bardzo rozumiem ale chciałbym coś   Chciałbym trochę pokombinować z podstawowym (bez modów zainstalowanych) Stalkerze Call of Pripyat.  W internecie widziałem poradniki odnośnie modowania ale mało z niego zrozumiałem czy ktoś zna jakiś poradnik dla ,początkującego"(chodzi mi o podstawy. bo widziałem ale takie sprecyzowane np.tekstury). A chodzi mi o takie pierwsze kroki jak  instalacje jakiś oprogramowań (nie za bardzo wiem jakie) itp.

Z góry dziękuje za każdą pomoc .

bierz i czytaj co cię interesuje, masz tam też różne modele: broni, mutantów itp to możesz się bawić w jakieś “swoje” paczki zmieniające wygląd itd itp.

1 polubienie

Udało mi się pobrać już potrzebne rzeczy  ale spotkałem problem i nie wiem jak naprawić braki tego folderu(nie wiem jak to nazwać ) stalker_addons\sources\trunk\xrCore\ELocatorAPI.cpp

Jak to naprawić? Z góry dziękuje. Jak otwieram (Level Editor to mi to wyskakuje)

Włącz tego SDK przez plik .bat. Przynajmniej tak w komentarzach tutaj (https://vk.com/wall-41189623_163946) napisali.

Dziękuje bardzo za pomoc. Pomogło