Screeny tygodnia

W każdy poniedziałek na zmianę z  wybieramy tzw. “Screen tygodnia”, który pojawia się w ogłoszeniach na forum oraz na naszej grupie FB. Wszystko ładnie, pięknie, ale zauważyłem, że brakuje nam świeżych screenów z tematu . W związku z tym może zróbmy  tak, że będziemy wybierać te, które nam się po prostu spodobają. Mamy 54 strony, to zawsze coś się znajdzie. Jeżeli pojawi się jakiś nowy zrzut, to oczywiście też można go dodać. 

A swoją drogą, to dzisiaj przypadł 155 screen, bo wszystkie zapisuje. 

A ja się zastanawiałem jakiś czas temu czy na siłę wybierać te screeny co tydzień? Jedna sprawa to, że praktycznie teraz to wrzucają je 3 osoby na krzyż, a druga sprawa, że często w tygodniu są ze dwie wrzutki z jakimiś zwykłymi, niczym nie wyróżniającymi się obrazkami i już nie raz w sumie wybierałem tak trochę “z musu” ot żeby coś było :smirking_face: bo w sumie nie ma takiego czegoś naprawdę fajnego, wyjątkowego.

Też mi się zdarzało na siłę wybierać, bo nie było niczego nadzwyczajnego, ale można spróbować od teraz szukać w całym temacie, a przynajmniej do jego wyczerpania.