Serwer Rosyjski i problem z Kola Kwaśny

Witam, Wczoraj po długim wyczekiwaniu zacząłęm gre na ros. serwerze. I natknąłem się na nie lada problem to że nie rozumiem ani ciut to jest może i mały pikuś :slight_smile:  ale zadanie u Koli Kwaśnego na zatrute naboje uległo chyba zmianie bo owe naboje nabyłem nie u peczkina tylko u sztacha. Próbowałem rozwalać psy na magazynach i z tyłu white house ale kwest mi się nie zalicza :frowning:

O ile pamiętam Sztaket (czy jak go tam zwą) daje zadanie na zabicie psów za płotem koło garaży.

Dokładnie to tu.

Spróbuj powinno działać.

Witam ,I ma to powiązanie z Kolą ??

Wydaje mi się że nie bardzo. To chyba odrębne zadanie. A najlepiej jakbyś wkleił fotkę z opisem questa od Koli i od Sztaketa

Problem jest taki że nie rozumiem , muszę chyba potłumaczyć by móc wiedzieć ale wiem na pewno że jak gadam z Kolą to pierwsza pozycja jest pytanie : gdzie są naboje ?

Trzy czy cztery dni temu naboje dał mi Peczkin i zabijałem psy w wiosce naprzeciwko dworca. Aha i musiałem zebrać 2 głowy ręcznie.

A peczkin za to pierwsze co dał to na zabawki kwest.

Najpewniej z powodu bariery językowej nie wziąłeś tego zadania od Kislego. Możliwe że wybrałeś “nie teraz”, albo “później” i dlatego Peczkin nie miał dalszego ciągu tylko zabawki. Tak myślę. Najlepiej posprawdzaj spis aktywnych questów który jest pod “J”.

Jak się nie wie co się czyta to takie są efekty :). Pieczkin daje i naboje (po wzięciu kwestu od Kwaśnego) i zadanie na zabawki. Własnie przed chwilą zacząłem ponownie grę na rosyjskim serwerze i tradycyjnie szedłem ścieżką  Kowal -> Kwaśny -> Pieczkin. To działa normalnie.

1 polubienie