Spolszczenia @Zawisza

Tak niezobowiązująco odezwał się do mnie  z pytaniem czy jeśli dłubie pod siebie z jakimiś spolszczeniami np do Boomsticks and Sharpsticks plus z jakimiś innymi czy jest sens to wrzucać na forum. Ja powiedziałem, że na spolszczenia zawsze chętni się znajdą, a jak nie jest pewny jak mu to wychodzi to zawsze może w temacie podpytać czy ktoś nie chce rzucić okiem albo potestować.

Także zostawiam tu info, może, któryś z tłumaczy ma chęć sprawdzić czy z tej mąki jakiś chleb będzie? :smirking_face: Zobaczyć nad czym ewentualnie “pracuje”, a może w czymś podpowiedzieć itp.

Zasugerowałem, że sam może też się skontaktować z   albo  może ktoś będzie zainteresowany.

Nic bardziej szczegółowo tematu nie drążyłem, taka tylko informacja na szybko.

A Boomsticks and Sharpsticks nie został czasami przetłumaczony przez ?

W każdym razie to dobra wiadomość, bo może chciałby w przyszłości pomóc przy jakimś spolszczeniu. 

FairFight spolszczył BaS, ale dodatki do Anomaly mają to do siebie, że autorzy nawet po wydaniu wersji 1.0 nadal coś do nich dokładają itd., więc ta wersja do której mamy spolszczenie może już dawno być nie aktualna :face_with_tongue: 

Ja powiem tak - fajnie, że kolejna osoba sama z siebie się wzięła za tłumaczenie, ale jeżeli o mnie chodzi to trochę zawalony jestem jeszcze poprawkami Między Niebem a Ziemią, także gdyby do mnie napisał to od ręki nie sprawdzę tego co tam sklecił bo najpierw muszę się odkopać z tych spolszczeń, które mam nie skończone :face_with_tongue:

tak ale od tego czasu wyszły kolejne wersje, widziałem, że w temacie pytał o aktualizację, a że nie było to widocznie próbuje sobie radzić samemu :smiling_face:

No, w przypadku BaS to by się zgadzało, bo został zaktualizowany (sprawdziłem przed chwilą) do nowej wersji w październiku 2022 r. Ciekawe, czy spolszczenie pasuje, ale nikt nie zgłaszał braków w tłumaczeniu. 

W razie, gdyby przetłumaczył jakiegoś moda, to ktoś z nas w wolnej chwili sprawdzi, czy nie ma rażących błędów.