Kolejny odcinek Stalker News z portalu AP PRO, a w nim informacje o OP-2.1, Ray of Hope, Another Story, Kamień Zgorszenia, Oblivion Lost Remake 3.0, Проект Отступник, Legends Returns, 1984, Gunslinger i inne. Część informacji z tego odcinka można już było u nas obejrzeć, przeczytać ale w ramach przypomnienia nie zaszkodzi jak się filmik obejrzy.
Wspomnieli o Ostatnim Dniu (Last Day), że projekt zakończony. Tylko szkoda że sam projekt nie jest tak stabilny, nawet niektóre megaprojekty w wersji beta były stabilniejsze. I te inne projekty pewnie zaważyły na tym by porzucić projekt. Skoro inni dłubią i robią lepsze rzeczy to szkoda czasu na coś niewiele różniącego się.
Cieszy informacja o postępach z Powrotem Legendy, co jakiś czas nachodzi mnie by ruszyć ten mod ale czekam na wersję 1.0.
I tylko gdzieś tam daleko zagubił się SGM 3.0 o którym nic nie wiadomo…
O premierze nic nie wiadomo, pochwalili się, że skończyli nową globalną linię fabularną z grupą stalkerek, nowymi zadaniami, mówili o nowych npcach, handlarzach, nowych giwerach, zmianach odnosnie anomalii, artefaktach itp rzeczach.
Zakończono nowy globalny scenariusz, … nowe kwesty, artefakty, “rozumne” zasiedlenie lokacji, nowe postacie - handlarze, postacie oraz legendarne postacie o których w OP-2 chodziły tylko słuchy, alternatywne sposoby wykonania zadań, paczka broni a reszta to jakieś techniczne sprawy takie jak geometria, pogoda, skrypty itd/itp.
Prośba taka aby oprócz tych filmików wrzucać krótkie dane o co tam biega. Nie każdy umie język rosyjski
To już chyba łatwiej odpowiedzieć na konkretne pytanie co do czegoś z filmiku bo tłumaczyć co odcinek kilkanaście minut filmu to też nie takie hop siup, a i sporo tam standardowego lania wody, no i trzeba by dobrze po rosyjski, a ja np praktycznie nie znam już tego języka.
Ale jak jest jakieś konkretne pytanko to na pewno ktoś przetłumaczy.
Gdyby to były inne czasy i inni ludzie, “dokopsanie” napisów do filmu nie byłoby problemem, ale jestem tu zapewne jedynym idiotą, któremu chciałoby się coś takiego robić
Dlatego też skorzystaj z funkcji napisów:
Jak włączysz, to pod zębatką pojawiają się dodatkowe opcje. Rozwiązanie dalekie od ideału, ale jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma.