Kolejne “zestawy”.
Spoiler
Kolejne “zestawy”.
Remington R11 RSASS
Remington 700:
Custom M4A1:
SWDS “One Shot”.
A to co? :E
Raczej rosyjskie gru jak specnaz. Finowie może. Kamuflaż taki ni jak. Razi.
5 minut temu, Zawisza napisał:
Raczej rosyjskie gru jak specnaz.
Bardziej mi chodziło co to robi w lunecie Chyba nie wstawili takiej tekstury bo na innym nie widać
Rozumiem, coś pitolnę bo na grafice czy dokładnościach nie mam odniesienia. Raczej szukam esencji, klimatu. Fajnie jak się świeci czy jest odzwierciedlone ale wolę mocne nogi jak ładne buty.
Jak za gówniarza grałem w Stalkera latałem po lokacjach gdzie nic i nikogo nie było. Ale czzuło się zagrożenie bo zając wyskoczy. Fenomenalna gra. Gdy pierwszy raz grałem, zwiedzałem byłem spięty a działo się kurna nic.
AKM z szyną Picatinny do montażu celowników.
АКМН «Маслины»
Szczerze fajnie ten mod wygląda ciekawe połączenie.
W ogóle to kozacki ten magazynek haha
to są bananowe magazynki np takie:
https://palmettostatearmory.com/psa-palmetto-banana-ak-7-62x39mm-30-round-magpul-pmag-magazine.html
Colt Model-733
Kolejny AR, który może trafić do paczki.
W temacie ostatnio była cisza, bo autor moda we wrześniu złożył nowego kompa, więc musiał trochę nadrobić zaległości w graniu
Ale pliki moda trafiły już na nowego kompa i wraca do pracy.
Na początek CZ-75.
Filmik prezentujący jeden z karabinów, animacje, celowniki: KLIK
Trochę ładnych ujęć z giwerkami.
Na początek Tec-9.
Jak ktoś pamięta Strażnika Teksasu z Chackiem Norrisem to tam praktycznie w każdym odcinku jakiś gangster lub grupka z takim latał/a
Jest i nożyk.
SWD w kamuflażu świątecznym.
Przypomina to jedną z wielu skórek do broni w serii gier Call of Duty. Bardzo ciekawy pomysł. Pomyśleć o tym, gdyby twardo trzymano się NFT w S.T.A.L.K.E.R 2 i takie “cudeńka” można byłoby spotkać w Strefie.