Tajne Ścieżki 2 Autumn Aurora

Panowie chcę na nowo ograć Tajne Ścieżki 2 ale w instrukcji pisze wykonać standardową procedurę z fsgame tym plikiem,nie pamiętam o co chodzi,grę zdegradowałem do wersji 1.00.4 i zainstalowałem wszystko jak trzeba według instrukcji,podczas ładowania moda pierwszy raz X-ray przestaje działać i wyskakuje komunikać by zaamknąć program,mocuję się z tym już od wczoraj.Wielka pomoc Stalkerzy wwymagana,bo chcę moda ukończyć.

Zmień false na true.

Tyle to i ja wiem Panowie ale klimat w tym że nie wiem w którym miejscu linijce zmienić z false na true może jakoś wyjaśnicie mi na tym pliku bo kompletnie nie mam pojęcia która to linijka jest,Stalker jest na Steam,zdegradowany tak jak trzeba do Wersji 1.000.4.Bardzo proszę o pomoc.Dzięki i pozdrawiam.

[fsgame.ltx](< base_url >/applications/core/interface/file/attachment.php?id=47656)

Poprawiony fsgame.ltx

[fsgame.ltx](< base_url >/applications/core/interface/file/attachment.php?id=47659)

Bardzo dziękuję zaraz sprawdzę czy wszystko będzie działało jak trzeba. Oczywiście dam znać jakby co. 

Dalej mam ten sam problem x-ray przestal działać podczas odpalania i ładowania nowej gry  :(  Brak nerwów już.

Dalej mam ten sam problem x-ray przestal działać podczas odpalania i ładowania nowej gry  :(  Brak nerwów już.  A tak w ogóle to ktory link do tego moda jest najbardziej wiarygodny bo są z mega i stalkerteam z wersji z 2014 roku kiedy to mod mial premierę po pobraniu  pliki są uszkodzone i nie da się wypakować

Wszystkie linki są wiarygodne. Jeżeli chodzi o Tajne Ścieżki, to najnowszą wersją jest Update FInal. Jeżeli chcesz mieć ulepszoną grafikę, to wybierasz TŚ2+Autumn Aurora. 
W jednym i drugim przypadku masz linki w wersji Full ( Mod, Spolszczenie, Fixy itd. ) Wydaje mi się, że źle zdegradowałeś patcha i stąd ten błąd. Ja jak stawiam mody do Cienia na Steam, to najpierw usuwam WSZYSTKO z głównego katalogu gry, a dopiero potem dodaję zawartość moda. 

Oglądałem twój filmik z Zew’u Monolitu. Grasz w jego starszą wersję. W Update Final jest inny początek gry - w Martwym Mieście. Merlin i Prypeć pojawia się później. 

Wiem że to starsza wersja moda,ale jak zacząłem skończyć trzeba

mam  problem z przechodzeniem do jantaru z wasiliewiem otoz gdy juz przechodze do owej lokacji to mnie wyrzuca do pulpitu, dodam ze nie robilem nic oprocz wkladania wszystkich plikow tak jak bylo w instrukcji prosze o pomoc.