Wkurzało mnie, że do teleportacji urządzeniem które uruchomione finalnie otrzymujemy od Sacharowa (potrzebny jest art Bateryjka) działa tylko dwa razy i potrzebujemy nowej Bateryjki. Raz, że nie mam recepty na Bateryjkę a dwa ile byłoby ich potrzeba żeby szybko przenosić się między lokacjami. Myślę, że jestem teraz w okolicy połowy moda i jak na razie znalazłem słownie JEDNĄ Bateryjkę…
Trochę pogrzebałem w plikach i teraz można podróżować po aktywnych w urządzeniu lokacjach bez ograniczeń
Oczywiście jedna Bateryjka jest potrzebna
Jeśli ktoś chce skorzystać z mojej modyfikacji wystarczy podmienić pliki teleport_menu.script i [spawn_level_changer.script](< base_url >/applications/core/interface/file/attachment.php?id=13294) (ścieżka gamedata/scripts) na moje:
A tu plik jaki pobrałem i wkleiłem. Porównałem z moim oryginalnym i jest w nim tylko jedna zmiana false na true, czy też odwrotnie, na samym początku pliku.
Znalazłem odpowiedź o teleport z Jupitera. Otwiera go uczony, po przyniesieniu mu dokumentów w sejfie w zakładzie. Prowadzi do Przystani w Zach. Prypeci.
DODANO. Pobiorę na nowo i wrzucę do moda.
DODANO2 : Pobrałem na nowo tego poprawionego, wkleiłem i dalej mi zjada Bateryjki.
Czy ktoś jeszcze skorzystał z tego fixa? Działa u was?
Sprawdzałem w wystawionym pliku i jest ok. Natomiast w Twoim nadal jest bez zmian.
Jeszcze raz sprawdź w pliku teleport_menu.script
wiersz 51 i 52 muszą wyglądać tak:
a u Ciebie ciągle w wierszu 51 jest 1 zamiast 0