Czy ma ktoś sposób aby zmienić muzykę w radiu w barach, bo jeśli wrzucam utwór (.ogg) to słyszę go w całej lokacji a nie tylko w barze, ale na całej lokacji. Nazwy plików podmieniłem na te z orginału. Zależy mi na tym bo robię pewien “projekt” i nie chcę aby ktoś o prawa autorskie się przyczepił.
Musisz odpowiednio zakomentować pliki specjalnym programem który się zwie SAVandT autorstwa NatVac’a.
Tam masz wszystko ładnie poukładane, wpisujesz liczby, wybierasz typ komentarza i lecisz.
Dzięki za pomoc, ale czy mógłby ktoś podać jakiś sensowny setup muzyki aby była normalnie słyszana, bo pomimo wybrania taki samych ustawień jakie ma muzyka z radia, to ta dalej jest słyszana na całej mapie.
Powinno wszystko być OK jeśli wybrałeś dystans słyszalności muzyki. Jeśli nie to coś jest spaprane w configach muzyki w grze.
To chyba to drugie bo ustawione mam tak:
Game sound type: undefined
base sound volemue 6,0000000
min. distance 6,0000000
max. distance 15,0000000
max. AI distance 15,0000000
Zauważyłem jeszcze że muzyka którą chcę wrzucić ma number of channels:2, a ta usunięta 1. Ma to jakieś znaczenie?
P.S. Podrzuci ktoś oryginalny soundtrack(pliki z muzyką w radiu) z stalker zew prypeci?