Zwiększając udźwig, trzeba by było jeszcze pozmieniać jego wytrzymałość, bo inaczej będzie stawał nam co krok.
Wytrzymałość jde také upravit.V upgrade outfit je power_loss = -0.05.Zvedneš to na power_loss = 1.0 a máš větší výdrž.
V tomto módu opravdu není třeba skoro nic upravovat.Nosnost jsem upravoval pouze proto abych do zóny mohl s více zbraněmi na jejich vyzkoušení v praxi.Po jejich odzkoušení a výběru té,která nám sedí nejvíce je možno nosnost zase vrátit zpátky.Zkouším ještě ten skok a aby nám zůstala wpn_swd_dark.Ta má super účinnost.Jde sice připsat obchodníkovi i s municí ale jde koupit pouze munice.Obchodník ji má po připsání v nabídce ale po zakoupení zmizí z inventáře a my jsme prodělali peníze.
Ja ściągnąłem wersję FULL i plik waży tylko 0,99 Gb mam nadzieje że mam dobrą wersję. Może mi ktoś przybliżyć zmiany w dodatkach tj dynamiczna pogoda i dynamiczny hud? warto to pobrać?
Jeszcze coś gdzieś tam na innych lokacjach po skrzynkach zostało. A za zebraną kasę, mogę pół Zony na własność kupić, choć nie sknerzyłem :whistling: .
Mogę tylko zachęcić tych, co się jeszcze wahają, aby się nie zastanawiali, ale brali ten mod na pulpit.
kiku - muszę cię zmartwić. Nie ma noży w sprzedaży. Masz tylko ten co dostajesz na starcie, a daleko, daleko w modzie, dostaniesz nowy nóż w nagrodę. A bez noża, nie zrobisz fabuły. Trzeba będzie nim trochę pomachać.
A u nas specjalistą od odnajdywania zgubionych rzeczy, jest The Emperor. Jeśli klawisz “1” nie wywołuje noża, to Ty wywołaj TE na PW.
kfiat - tak, skompresowany mod, ma 0,99 GB. Nie zapomnij dodać fixa.
Kiku - Wszystko co potrzebne na początku było w skrzyni za Russibikiem - jeżeli jesteś na dalszym etapie gry, możliwe, że podobnie jak Kondotierowi lornetkę - świsną Ci nóż burer. W takim przypadku albo wczytaj wcześniejszy zapis albo skontaktuj się z kolegą The Emperor - zna lekarstwo :yes: .
Albo niech poprosi @kondotiera, to mu Saszę odstąpi i doczekawszy z nią trzeciej odsłony moda, ruszy w bój z pełnym wyposażeniem, ale za to z pustym swoim workiem.
A GG za pieluchami, będzie zapierniczał po całej Zonie! Jak się mocno będzie dzidzi fajdać, to i BTR-em nie nadąży dostarczać. Ciekawa perspektywa z tą randką.
Tak się dzieje jak wstawi się teksturę celownika z SoC do ZP. Nie pamiętam, ale to po pewnie błąd autora.
Wejdź w gamedatatextureswpn i odszukaj za pomocą np. PaintNet teksturę tego celownika Barretta. Skopiuj na pulpit teksturę celownika która dobrze się wyświetla i zmień nazwę na tą z Barretta. Wstaw do moda i musi działać.
W Limańsku na początku załatwiamy 5 alfa-bioników, jest emisja, schowałem się do piwnicy i leży tam zaminowany plecak - wiecie jaki jest szyfr by go odminować?
Ten kod trzeba znaleźć na kartce - w tym schowku jest tłumik potrzebny w dalszej części moda do SVD - ulepszonego. Na ten kod będziesz miał zadanie - na odnalezienie tej kartki.
Kod jeżeli kartki nie znajdziesz zadziała ale stracisz zabawę:
1408
zaglądasz jeżeli nie znajdziesz kartki :whistling: .
ps. W poradniku szukaj porad płnej wersji w suplemencie - na końcu.
Kod pod spoilerem skorygowany - przepraszam za zamieszanie .
Cichy korzystam z twojego poradnika, i nie ma tej kartki od mechanika Kerii koło wraku samochodu osobowego. Wpisałem ten kod który ukryłeś pod spoilerem i za każdym razem ginąłem:(
Sprawdziłem więc screeny które porobiłeś w swoim poradniku i obrazku jest kod 1408 ten kod zadziałał od razu. popraw u siebie w poradniku, bo tam też masz pomyłkę