4 godziny temu, Ignachinio napisał:
No bo przecież nie o twoje dziecinne zabawy z inną grupą ,fanów" stalkera.
O jaką inną grupę ,fanów" Ci w tym momencie chodzi ? Do kogo tym razem chcesz się doczepić ? Chociaż.. Nie, nie odpowiadaj.
5 godzin temu, Ignachinio napisał:
Patrz a jednak istnieje spora grupa osób na tym forum z którymi udało mi się sensownie porozmawiać. Jakim cudem? Nie mam pojęcia.
Jeżeli to prawda, to wyjaśniłbym Ci dlaczego, ale szkoda mojego czasu.
Znowu on. Powiedz mi… a zresztą nie mów bo to sensu nie ma. Co z tego, że podobno każdy tu może coś zaproponować a niektórzy spamują takimi samymi propozycjami w różnych tematach po trzy razy. Dajmy spokój. Na serio.
Ty nie proponujesz, a żądasz przeniesienia a do innej grupy. Mnie on w Elitarnych nie wadzi, a dopóki pełnię funkcję admina/sekretarza, to go nie przeniosę. Chociażby po złości Tobie.
Fajnie. Na prawdę fajnie kiedy zdążyłeś zmienić zdanie na ten tem… a zresztą kogo ja o to pytam.
Wtedy miałem Cię jeszcze za poważnego faceta, a teraz już wiem z kim rozmawiam. Nie dość, że ściągnąłeś przydupasów Sieroty na forum, to jeszcze trzeba było po Tobie “sprzątać”, bo by nie odpuścili.
Poszukaj jesteś przecież oblatany w tych sprawach. Na pewno znajdziesz.
Stwierdziłeś, że Twoje forum nie jest związane ze stalkerem, a więc niby jak mam je znaleźć ?
Skończyły się jakiekolwiek argumenty to zaczęło się wypominanie i ,groźby" banów. To tylko świadczy o Tobie. O tym jakim bezsilnym człowiekiem jesteś w obliczu gorzkiej prawdy.
Nie ma żadnej gorzkiej prawdy. Dyskutuję z Tobą tylko dlatego, że jesteś cholernie irytujący i najzwyczajniej w świecie chciałbym Ci pokazać, że miarka się przebrała. Uważam się za niezwykle cierpliwego człowieka, jednak wszystko ma swoje granice.
Zajrzyj do regulaminu, bo się chyba chłopie troszkę zapomniałeś. Mimo wszystko pójdę Ci na rękę i ''propozycję" przyjmę. Pamiętaj jednak, że wystarczy jedno źle dobrane słowo, a wylecisz z hukiem i na kopniakach. I nawet nie myśl, aby mi tutaj odpisywać, bo jeżeli to zrobisz, to też wylecisz z hukiem (i na kopniakach). Mam nadzieję, że się zrozumieliśmy.
A i pamiętaj, że ma rację. Każdy może się ubiegać o rangę Moderatora, Admina lub nawet Sekretarza. Nawet Ty. Chciałbyś coś zmienić, poprowadzić stronę ? Proszę bardzo. Pytanie tylko, czy pozostali Cię wybiorą.