Też to zauważyłem, ale ubiegłeś mnie o paręnaście sekund. Co nie zmienia faktu, że wygląda mi to na jakiegoś dzieciaka z CZ (bo dorosły myślący człowiek raczej by nie bawił się w takie dziecinne, zaczepne nicki), a może i sam “Sierota” nas odwiedził?
Heheh w sumie to by nie był zły pomysł . Ale też ma rację - zostawisz konto to może zacząć spam na forum robić, albo coś i będzie trzeba po nim sprzątać, a jak dostanie coś jak czernobyl10 (zatwierdzanie przez moderację wstawianych postów) to już będzie miał powód do płaczu w swoich filmikach jaki to u nas reżim panuje i że go nigdzie ludzie nie lubią także lepiej się nie pieścić Zobaczymy czy się pojawi w najbliższych dnia jakieś kolejne głupkowate konto.
Nie wiadomo też czy to Sierota na pewno był czy może tylko jakiś małolat z jego discorda - ja sobie tak luźno dzisiaj założyłem, że to on, po tym, jak Zombakan zaczął mnie wyzywać od idioty co innych od złodziei wyzywa, w temacie TŚ+OGSR jakiś czas temu i wtedy raczej byłem pewny, że to raczej nie był Zombakan, a Sierota na koncie Zombakana bo w sumie wiem, że się “kumplowali”, ale dzisiaj to równie dobrze mógł być po prostu jakiś małolat.
Stawiam, że był to jakiś małolat. Sierota może przecież swobodnie korzystać z konta Zombakana. W takim przypadku najrozsądniej jest raczej wlepić bana i się nie bawić.
Tak czy inaczej, po banie nie zamykajcie drzwi - trzeba wywietrzyć.
Tak. Moda już pobieram i tym razem nie popełnię błędu przy umieszczaniu go na naszym serwerze.
Prosiłbym tylko o usunięcie z pobieralni podwójnie spakowanego pliku.
Mam kolejny pomysł, ale tym razem w kwestii ułatwienia życia nowym lub leniwym użytkownikom. chyba kiedyś coś też o tym wspominał. W każdym razie chodzi o nasze tagi.
Na ap-pro tematy są po prostu otagowane. Może warto u nas je wykorzystać ?
Dodałem tagi na pierwszej stronie . Tak to się prezentuje:
W niektórych modach można też dodawać coś w stylu tego co poniżej, bo mody są różne np paczki kombinezonów, paczki npc, mody które dużo zmieniają w gameplayu:
nowe kombinezony/nowe mutanty
nowe modele npc
zmieniony gameplay
nowe zadania (w tych starszych modach czasem dawali trochę nowych zadań do starej fabuły)
Jeśli mod zmienia dużo czyli npc/mutanty/roślinność to nie rozdrabniać się tylko wszystko jako jedno - nowe modele.
Zamiast odświeżone lokacje też bym pisał prościej zmienione lokacje.
ale chyba trzeba skupiać się na najważniejszych rzeczach i nie walić po 10 tagów tylko wybrać po parę najistotniejszych. Czy walimy ile tego wlezie?
Bo pod takimi soliankami, złotymi kulami to by miejsca do pisania brakło
Ja na razie idę w dział ze spolszczonymi modami do Czystego Nieba na próbę.
Myślę, że powinniśmy się skupić na ogólnych, ale i jednocześnie tych najbardziej istotnych zmianach, które w danym modzie uświadczymy - nowa fabuła, zmienione lokacje, paczka broni, zmiany graficzne.
Bardziej szczegółowy opis użytkownik odnajdzie we wstawce, bo tak jak piszesz - jeżeli uwzględnimy wszystkie nowości, to miejsca nam zabraknie
Jutro zabiorę się za drugą stronę modów PL do CoP, a później może Call of Chernobyl.
Pojawiły się tagi na drugiej stronie . Zostały jeszcze podfora (Czas Sojuszu, Złoty Kufer, Przestrzenna Anomalia, Na Przekór Śmierci, Wiatr Czasu, Vivent Team). Widzę, że również działa.
Odświeżone wstawki modów:
Moje prace porządkowe w ostatnim czasie troszkę zwolniły, ale to dlatego, że chyba złapałem covida i od kilku dni marnie się czuję.
Warto wspomnieć o pewnej ciekawostce. rozmawiał ostatnio z (współautor ), który otrzymał dostęp do edytowania wstawki moda na naszym forum. Nawet już wniósł pewne korekty
Teoretycznie można wziąć jeszcze pod uwagę te najlepsze i najbardziej popularne dodatki, ale to może w przyszłości. Moim zdaniem priorytetem wciąż pozostaje poprawa wstawek.